Kagens kald, det korrupte rige, six of crows, ya, ya fantasy, bøger, læsning, young adult, netflix

En drøm er gået i opfyldelse for Leigh Bardugo og hendes læsere. Forfatteren offentliggjorde d. 10. januar, at to af hendes bogserier bliver filmatiseret af Netflix.

Kragerne får luft under vingerne

I går offentliggjorde Leigh Bardugo, at Shadow and Bone og Six of Crows-serierne bliver filmatiseret af Netflix. Hun skrev følgende på sin Instagram:

Det skulle efter sigende blive én sammenhængende serie på i alt otte afsnit, hvor de to bogserier, der foregår i samme fiktive univers, kommer til at overlappe hinanden, som Bardugo også skriver på sin Twitter:

Store navne, stort projekt

Det bliver Netflix, der står bag serien med Eric Heisserer (Bird Box) og
Shawn Levy (Stranger Things) i spidsen. Leigh Bardugo kommer dog også til at være involveret i seriens tilblivelse. I forbindelse med offentliggørelsen, har Heisserer skrevet følgende på sin Twitter:

Det vides endnu ikke, hvornår serien får premiere på Netflix, om den får det i Danmark eller hvem der er på rollelisten.

Six of Crows #1 – Kragens kald

sommerlæsning, ferielæsning

Det kriminelle geni Kaz har en drøm om at lede Ketterdams underverden, men han er ung og savner de andre banders respekt. Derfor påtager han sig en livsfarlig opgave, som ingen af de andre kriminelle tilsyneladende vil røre ved. Kaz sammensætter et højst usædvanligt hold af mindre respektable forbrydere fra underverdenen.

Kaz og hans lille hold er de eneste, der står mellem verden, som de kender den, og den enorme trussel, som de skal forhindre i at udfolde sig. Hvis de altså ikke slår hinanden ihjel først …

Tilføj Kragens kald til din Goodreads
Læs det første kapitel af Kragens kald
Køb Kragens kald

Six of Crows #2 – Det korrupte rige

Det korrupte rige, six of crows, kragens kald, leigh bardugo, ya, ya fantasy, young adult

Kaz og hans hold har gennemført århundredets mest dristige kup – og overlevet det. Men i stedet for at læne sig tilbage og nyde frugten af deres hårde arbejde, må de kæmpe for deres liv igen. De er blevet snydt og svækket, og holdets gejst og ressourcer er ved at nå et nulpunkt.

Magtfulde kræfter fra hele verden samles i Ketterdam for at finde hemmeligheden bag det farlige stof jurda parem, og på samme tid udfordre Kaz på hans evner og ikke mindst hans holds loyalitet. En krig ulmer i byens mørke og krogede gader – en kamp om genoprejsning og hævn, som vil afgøre Grisha-verdenens skæbne.

Tilføj Det korrupte rige til din Goodreads
Læs det første kapitel af Det korrupte rige
Køb Det korrupte rige

Se bogtraileren her

Tornenes sprog – Midnatsfortællinger

tornenes sprog, mitnatsfortællinger, tornenes sprog - midnatsfortællinger, leigh bardugo, six of crows, kragens kald, det korrupte rige, ya, young adult, fantasy

Tornenes sprog – Midnatsfortællinger er dystre eventyr om en magisk verden med blodtørstige uhyrer, hekse og prinser, der tørster efter magt, hævn og kærlighed. Det er fortællinger om unge, stærke piger, der trodser den klassiske forestilling om, at de skal vente på en, der er stærkere end dem selv, for at klare sig gennem en ondskabsfuld verden. Her tager pigerne sagen i egne hænder og begiver sig ud på farlige rejser, der meget vel kan koste dem livet, men som også kan få afgørende betydning for deres liv og lykke. Og de er ikke alle rene af hjertet …

Tilføj Tornenes sprog til din Goodreads
Læs et uddrag af Tornenes sprog
Køb Tornenes sprog

King of Scars (1) – Den besatte konge

den besatte konge, king of scars, nikolai lantsov, grisha, grishaverse, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, bog, bøger, læs, læsning, ungdomsroman, leigh bardugo

Nikolai Lantsov er en hemmelighedsfuld prins. Ingen kender til de rædsler, han gennemgik under borgerkrigen i hans land, og han har ingen planer om at afsløre dem for nogen.

Hans land er truet af fjender udefra, og Nikolai er tvunget til at søge nye alliancer, da en voksende trussel mod den svækkede Grisha-hær nærmer sig. Imens kæmper Nikolai selv med en mørk magi, der spreder sig inden i ham dag for dag, og som truer med at tilintetgøre alt det, han har kæmpet for.

Men nogle hemmeligheder bør forblive hemmelige, og nogle sår kan aldrig heles.

King of Scars er en selvstændig serie i Grishaverset. Læs et uddrag af bogen her.

Køb Den besatte konge online her eller hos din lokale boghandler.