Amerikanske YA-forfattere CarlsenPuls Fantasy Young Adult-romaner

Netflix udvider rollelisten til Leigh Bardugos seriefilmatisering

Kagens kald, det korrupte rige, six of crows, ya, ya fantasy, bøger, læsning, young adult, netflix

Hvis du også er en af dem, der ikke kan få hænderne ned over filmatiseringen af Leigh Bardugos Grishaverse-filmatisering, så er det godt nyt: Netflix udvider nemlig rollelisten til serien.

Fjerdaneren er fundet!

Det blev tidligere offentliggjort, at blandt andet Ben Barnes, Jessie Mei Li og Archie Renaux ville være at finde på rollelisten. De seneste tilføjelser til seriefilmatiseringen af Leigh Bardugos Grishaverse er Calahan Skogman, Julian Kostov (A Discovery of Witches), Luke Pasqualino (Skins), Jasmine Blackborow, Gabrielle Brooks, Kevin Eldon (The Crown) og Zoë Wanamaker (Harry Potter).

LÆS OGSÅ: Velkommen til Grishaverset – her er skuespillerne til Netflix-serien

Det er dog især Calahan Skogman, der får vores hjerter til at banke lidt hurtigere. Han skal nemlig spille rollen som fjerdaneren Matthias. Filmproduktionen finder lige nu sted i Budapest. Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvornår serien rammer Netflix, eller om den også bliver tilgængelig i Danmark.

View this post on Instagram

🖤 #nomournersnofunerals

A post shared by Calahan Skogman (@calahan.skogman) on

LÆS OGSÅ: “Jeg må indrømme, at da jeg endelig skrev scenen, føltes det lidt som at smide en bombe og gå fløjtende derfra” – Leigh Bardugo

Slå ventetiden ihjel med disse bøger af Leigh Bardugo

Six of Crows (1) – Kragens kald

kragens kald, six of crows, leigh bardugo

Det kriminelle geni Kaz drømmer om at lede Ketterdams underverden, men han er ung og savner de andre banders respekt.

Derfor påtager han sig en livsfarlig opgave, som ingen af de andre kriminelle tilsyneladende vil røre ved. Kaz sammensætter et højst usædvanligt hold af mindre respektable forbrydere fra underverdenen.

Kaz og hans lille hold er de eneste, der står mellem verden, som de kender den, og den enorme trussel, som de skal forhindre i at udfolde sig. Hvis de altså ikke slår hinanden ihjel først …

Læs det første kapitel af Kragens kald eller køb bogen online her.

Se bogtraileren

Six of Crows (2) – Det korrupte rige

Six of crows, Det korrupte rige, Leigh Bardugo

Kaz og hans hold har gennemført århundredets mest dristige kup – og overlevet det. Men i stedet for at læne sig tilbage og nyde frugten af deres hårde arbejde, må de kæmpe for deres liv igen. De er blevet snydt og svækket, og holdets gejst og ressourcer er ved at nå et nulpunkt.

Magtfulde kræfter fra hele verden samles i Ketterdam for at finde hemmeligheden bag det farlige stof jurda parem, og på samme tid udfordre Kaz på hans evner og ikke mindst hans holds loyalitet. En krig ulmer i byens mørke og krogede gader – en kamp om genoprejsning og hævn, som vil afgøre Grisha-verdenens skæbne.

Læs det første kapitel af Det korrupte rige eller køb bogen online her.

King of Scars (1) – Den besatte konge

den besatte konge, king of scars, nikolai lantsov, grisha, grishaverse, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, bog, bøger, læs, læsning, ungdomsroman, leigh bardugo

Nikolai Lantsov er en hemmelighedsfuld prins. Ingen kender til de rædsler, han gennemgik under borgerkrigen i hans land, og han har ingen planer om at afsløre dem for nogen.

Hans land er truet af fjender udefra. Nikolai er tvunget til at søge nye alliancer, da en voksende trussel mod den svækkede Grisha-hær nærmer sig. Imens kæmper Nikolai selv med en mørk magi, der spreder sig inden i ham dag for dag, og som truer med at tilintetgøre alt det, han har kæmpet for.

Men nogle hemmeligheder bør forblive hemmelige, og nogle sår kan aldrig heles.

King of Scars er en selvstændig serie i Grishaverset.

Læs det første kapitel af Den besatte konge eller køb bogen online her.

Se bogtraileren

Vild med Leigh Bardugo?

Tornenes sprog – Midnatsfortællinger

tornenes sprog, mitnatsfortællinger, tornenes sprog - midnatsfortællinger, leigh bardugo, six of crows, kragens kald, det korrupte rige, ya, young adult, fantasy

Tornenes sprog er dystre eventyr om en magisk verden med blodtørstige uhyrer, hekse og prinser, der tørster efter magt, hævn og kærlighed. Det er fortællinger om stærke kvinder, der trodser den klassiske forestilling om, at de skal vente på en, der er stærkere end dem selv, for at klare sig gennem en ondskabsfuld verden.

Her tager de sagen i egne hænder og begiver sig ud på farlige rejser, der kan koste dem livet. Men som også kan få afgørende betydning for deres liv og lykke. Og de er ikke alle rene af hjertet …

Læs et uddrag af Tornenes sprog eller køb bogen online her.