Fiktion

En kærlighedsroman med et soundtrack

En kærlighedsroman med et soundtrack

You say it’s wrong, but it feels right
You cut me loose, then hold on tight
Words unfinished, like our song

Colleen Hoover har skrevet en smuk roman om musik. Og om kærlighed, bedrag og komplicerede venskaber. Måske en dag handler om to musikere, som bliver forelskede i hinanden og bruger musikken som en måde at udtrykke deres forbudte følelser på.

Sidney er musikstuderende og har lige fået knust sit hjerte, og Ridge er en flot guitarist, der allerede har en kæreste. Men da Sidney flytter ind hos Ridge, begynder de at skrive sange sammen. Ridge komponerer musikken, Sydney skriver teksterne, og det varer ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage, som vokser i dem imod alle odds …

Sangteksterne som Ridge og Sidney skriver er inkluderet i bogen – men ikke nok med det! Colleen Hoover har gjort sangene til virkelighed, så du kan høre den musik, du læser om.

I samarbejde med sangeren Griffin Peterson har Hoover fået lagt musik til sangteksterne fra bogen. Og resultatet er blevet et helt fantastisk soundtrack, som man kan høre, imens man læser, så de udtryksfulde kærlighedssange rent faktisk bliver bragt til live.

Griffin Petersson synger her bogens titelsang Maybe Someday.

Sangene kan findes i en playliste på YouTube her. Bogen udkommer desuden med en QR-kode, der vil give adgang til sangene, så du kan lytte med, imens du læser.

Her fortæller Colleen Hoover og Griffin Petersson om deres samarbejde med at få bogens sangtekster bragt til live.


Måske en dag af Colleen Hoover

Screen Shot 2016-08-24 at 10.32.57

Måske en dag udkommer den 23. september. Forudbestil den her.

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.