Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Fagbøger til børn Sportsbøger til børn

EM 2020 – Bogen med landsholdet gør dig klar til en forrygende fodboldsommer!

EM 2020

EM 2020 – Bogen med landsholdet indeholder alt det, fodboldglade piger og drenge behøver at vide for at blive fuldstændig klar til sommerens europamesterskab i fodbold.


“Jeg havde altid drømt om at spille på landsholdet og også troet på det, men alligevel var det vildt pludselig at være landsholdsspiller. Faktisk er det aldrig noget, man helt vænner sig til. Det er altid lige vildt hver gang.”

Martin Braithwaite
Født 1991 // 48 landskampe // 8 mål

Så er det endelig snart tid til EM 2020 i fodbold!

LÆS OGSÅ: Vild med fodbold? De bedste fodboldbøger til hele familien

Og hvis du går og glæder dig, er her en bog med alt det, fodboldglade piger og drenge behøver at vide for at blive fuldstændig klar:

Interviews med alle spillere fra det danske landshold og ny landstræner Kasper Hjulmand, quiz, de største stjerner, favoritterne, nationalsangen, som er god at kende, når Danmark skal spille, en playliste med landsholdssange, kampprogram, hvor du selv kan udfylde resultater, historier med de største øjeblikke i dansk landsholdsfodbold og fede billeder af de danske spillere.

Og det hele er lavet sammen med DBU, så det er bare om at trække i trøjen og blive klar!

Overskud hjælper udsatte børn

“Jeg var tre år, da jeg begyndte til fodbold i Middelfart G & BK. Normalt har børn i den alder jo et tøjdyr, de sover med, men jeg havde en fodbold med i seng hver nat.”

Christian Eriksen
Født 1992 // 103 landskampe // 36 mål

Overskuddet fra bogen går til Fodboldfonden, der arbejder for at hjælpe udsatte børn: www.fodboldfonden.dk


Og så skal du ikke lade dig snyde af, at der står “EM 2020” på bogen – det hedder slutrunden stadigvæk, selv om den bliver spillet i 2021. Det var på grund af corona, at EM blev udsat et år.

Som alle ved, er det i år 29 år siden vi vandt EM i fodbold … så det gør vi helt sikkert igen!EM 2020 – Bogen med landsholdet

EM 2020 – Bogen med landsholdet gør dig klar til en forrygende fodboldsommer!

Endelig er det tid til EM i fodbold!
Jubiii, så skal vi snart se EM i fodbold i fjernsynet.
Og hvis du går og glæder dig, er her en bog med alt det, du behøver at vide for at blive fuldstændig klar.

Bogen indeholder nemlig interviews med alle spillere fra det danske landshold og deres nye landstræner Kasper Hjulmand.

Der er quiz, og du møder de største stjerner, gennemgår favoritterne og den rummer selvfølgelig også nationalsangen, som er god at kende, når Danmark skal spille.

Desuden finder du i bogen en playliste med landsholdssange, kampprogram, hvor du selv kan udfylde resultater, historier med de største øjeblikke i dansk landsholdsfodbold og fede billeder af de danske spillere – og det hele er lavet sammen med DBU, så det er bare om at trække i trøjen og blive klar!

Fra ca. 8 år.

Du kan købe EM 2020 – Bogen med landsholdet online, eller i din nærmeste boghandel.