Fiktion Amerikanske romaner Colleen Hoover Inspirationslister og guides Romantiske bøger

Efterårets sødeste kærlighedsromaner fra LOVEBOOKS

LOVEBOOKS kærlighedsromaner 2017 Colleen Hoover 9. november

Det er altid rart at have noget at glæde sig til. Og lige for tiden glæder vi os særligt til at dele de bøger med jer, som vi har arbejdet på så længe. Efteråret kommer nemlig til at byde på tre helt fantastiske og vildt romantiske LOVEBOOKS-titler. Perfekt til de kommende kølige dage under dynen med te og akut behov for romantisk læsestof.

Vil du også gerne have noget at glæde dig til? Læs med her, hvor vi præsenterer dig for tre af efterårets sødeste, sjoveste, skønneste og mest romantiske kærlighedsromaner.

Alias Alex af Jenn Bennett

“Jeg har ikke været så vild med en bog siden Stephanie Perkins’ Anna og det franske kys. Jeg kan slet ikke anbefale den nok!” – Goodreads

LOVEBOOKS kærlighedsromaner 2017 Stephanie Perkins Anna og det franske kys Jenn Bennett Alias Alex

Bailey har fundet sin drømmefyr. Alex er filmnørd som hun, og de kan snakke sammen i timevis. Han er intet mindre end perfekt … de har bare aldrig mødt hinanden i virkeligheden.

Da Bailey flytter til det solrige Californien for at bo hos sin far, beslutter hun sig for at finde Alex, som bor i samme by. Men det viser sig at være sværere end som så, og da Baileys karismatiske kollega Porter med tiden får hende på andre tanker, begynder hun at tvivle: Vil hun nogensinde møde den mystiske Alex?

Alias Alex er en vidunderlig young adult-roman om den første forelskelse, sol og sommer og hemmelige identiteter.

>> Nysgerrig? Snup en gratis læseprøve af Alias Alex her. 

>> Køb Alias Alex som e-bog eller lydbog eller lån bogen på biblioteket.

Archers stemme af Mia Sheridan

“En af de smukkeste og mest hjertevarme bøger, jeg nogensinde har læst.” – Goodreads

LOVEBOOKS kærlighedsromaner 2017 Mia Sheridan Archers Stemme Sign of love
Archers stemme handler om Bree, som rejser fra New York for at starte sit liv på ny. Hun flytter til en lille by i Maine, og allerede på hendes første dag i byen, møder hun Archer Hale. Han er en mystisk mand, der lever et tilbagetrukket liv, og som kæmper med sine egne problemer. En mand, ingen andre bemærker.

Archer lever med mindet om en pinefuld fortid, og Bree hjælper ham med at finde sin stemme igen. Bree bærer selv på et traume, og Archers kærlighed er nøglen til hendes frihed. Archers stemme er en rørende fortælling om sorg, skæbne og kærlighedens helende kraft.

>> Nysgerrig? Læs de to første kapitler af Archers Stemme her

>> Køb Archers Stemme her eller i din lokale boghandel. 

9. november af Colleen Hoover

Colleen Hoover har endnu en gang skrevet en roman, der tog vejret fra mig, fik mig til at rødme, falde i svime og føle karakterernes hjertesorg. Jeg elskede hver en side og sugede de smukke ord i mig, som var de den friske luft.” – Anna Todd, forfatter til After-serien

LOVEBOOKS kærlighedsromaner 2017 Colleen Hoover 9. november Jojo Moyes Forbandede kærlighed Måske en dag Jennifer Weiner Det ender med os

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende Ben, som drømmer om at blive forfatter. De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets kompromiser og afsavn beslutter de sig for at mødes på samme dag i november i løbet af de næste fem år – uden at have nogen kontakt resten af året. Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver hurtigt en inspirationskilde for Bens spirende forfatterdrømme. Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben – på trods af de stærke følelser, der vokser mellem dem ved hvert eneste møde …

9. november er en uforglemmelig kærlighedshistorie fra Colleen Hoover, som er forfatteren bag Forbandede kærlighed, Måske en dag og Det ender med os.

Du kan se alle Colleen Hoovers romaner her.

>>Nysgerrig? Smuglæs første kapitel af 9. november her

>> 9. november udkommer – selvfølgelig – den 9. november. Forudbestil bogen her.

About

LOVEBOOKS.dk er stedet for dig, der elsker kærlighedshistorier. Her samles læsere af alle slags kærlighedshistorier for at dele læseoplevelser med hinanden. Følg os på facebook, instagram og bloggen. LOVEBOOKS er en del af Lindhardt og Ringhof Forlag, og vi stræber efter at udgive og digitalisere de bedste bøger inden for romancegenren. Vi guider dig til de bedste læseoplevelser – uanset om du er til historiske dramaer, fantasy, chick-lit eller bare en god kærlighedsroman.