Kravlenisser med Sol

Kom i julehumør med sjove og farverige kravlenisser med Sol og de andre sjove karakterer fra bøgerne! Download kravlenisserne her.


Nu er det altså meeget snart jul, og åh hvor vi glæder os! Julen nærmer sig med hastige skridt, og julehumøret stiger dag for dag her i december.

Rundt omkring i stuerne pynter julepynten fint, og er med til at sprede den velkendte skønne stemning af julehygge.

LÆS OGSÅ: Download aktivitetsark: Mal og leg med seje Sol!

Og i år kan du ikke kun læse de gode bøger om den seje spilopmager Sol – du kan også pynte op til jul med kravlenisser af den sjove pige og de andre seje karakterer fra bøgerne!


Download kravlenisser med Sol og pynt op til jul!


De flotte kravlernisser med Sol kan du selv printe og klippe ud, så de kan pynte lige der, hvor du har lyst til. Du skal bare klikke herunder:


Download kravlenisserne med Sol her.

Find bøgerne med Sol her:


Sol over indre by og historien om en mavepine

Download kravlenisser med Sol og pynt op til jul!

Der er arbejdsdag nede i gården, og der skal males, fejes og fjernes skrald. Men Sol har det med al slags arbejde, som hun har det med at få klippet negle. Og sengetider. Og ost. Hun er helst fri. Til gengæld kan hun rigtig godt lide fest, kanelsnegle og slik, men hvordan skal hun få det uden at tage del i arbejdet? 

Fra ca. 4 år.

Andre bøger i serien:

Sol over indre by og historien om en ilder

Sol over indre by og historien om en jahat

Du kan købe Sol over indre by og historien om en mavepine online, eller i din nærmeste boghandel.
Sol over indre by og historien om en jahat

Download kravlenisser med Sol og pynt op til jul!

Sol er godt træt af, når folk siger nej. Mor gør det i hvert fald alt for tit. Men nede i kiosken hører Sol om noget, der hedder en nejhat. Og hvis der findes en nejhat, så må der vel også findes en jahat. Sådan én kunne jo løse alle Sols problemer, og måske kunne hun endelig komme i zoologisk have eller i cirkus. Historien om jahatten er anden bog i serien “Sol over indre by” om pigen Sol, som kan finde på lidt af hvert, men har et hjerte af guld.

Fra ca. 4 år

Du kan købe Sol over indre by og historien om en jahat online eller i din nærmeste boghandel.

Sol over indre by og historien om en ilder

Download kravlenisser med Sol og pynt op til jul!

Historien om en ilder er første bog i serien Sol over indre by. Den handler om pigen Sol, der kan finde på lidt af hvert, men altid har et hjerte af guld.

Sol kunne virkelig godt tænke sig et kæledyr, og hun vil helst have en hund. Mor siger, at de ikke må have husdyr i lejligheden. Men Sol har det med regler, som hun har det tandlægen. Og nye sko, der klemmer … Så hvis hun ikke må FÅ en hund, så kan hun jo bare LÅNE en … og glemme at give den tilbage igen.

Sol lægger en plan, og den skal nok give pote, for Sol lader sig ikke slå ud af noget. Det er nemlig en af de ting, hun har fra Donor, der har været med til at lave hende.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Sol over indre by og historien om en ilder online eller i din nærmeste boghandel.