CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Young Adult-romaner

Derfor skal du glæde dig til ‘Alt dette er sandt’

Lygia Day Peñaflor, YA, young adult, alt dette er sandt

Alt dette er sandt er en bog, du bare ikke må gå glip af. Vi giver dig derfor fem grunde til, hvorfor bogen bør stå øverst på listen over bøger, du gerne vil læse. 

1: Du vil gerne hænge ud med din yndlingsforfatter


Har du også drømt om at være best friends med din yndlingsforfatter? I Alt dette er sandt bliver drømmen til virkelighed for fire venner — inden den bliver til et mareridt.

4: Du er en sand fangirl


Elsker du at læse om andre læsere, hvor der er referencer til bøger, du kender i forvejen, og drømmer du også om at komme til BookCon i USA? Hvad venter du på? Alt dette er sandt er som skabt til dig.

3: Du elsker en god pageturner

Alt dette er sandt er en vaskeægte pageturner i stil med En af os lyver, og der findes kun én måde at tackle den slags på: turn those pages!

4: Du er en sucker for drama


Spill the tea already! Alt dette er sandt er fyldt med sladder, intriger og hemmeligheder, og jo mere du læser, jo vildere bliver historien også.

5: Du elsker Riverdale

Hvis du heller ikke kan få nok af Archie, Betty, Jughead og Veronica, så er Alt dette er sandt lige en bog for dig.

Seal of approval: Adam Silvera anbefaler bogen

Hvis du stadig ikke er helt overbevist, har vi kun én ting at sige: Adam Silvera, medforfatter til Hvis det er os, som udkommer d. 9/10, har flere gange anbefalet bogen.

Adam Silvera, Alt dette er sandt Adam Silvera, Alt dette er sandt

Læs mere om Alt dette er sandt

Derfor skal du glæde dig til 'Alt dette er sandt'

Da Miri Tan og hendes tre venner får chancen for at møde forfatteren til deres yndlingsroman, lægger de en plan for at komme helt tæt på deres store idol, men i deres møde med forfatteren sker der noget, der vender op og ned på alt.

De havde aldrig forestillet sig, at deres dybeste hemmeligheder skulle ende i hendes næste bog. Ingen af dem kan helt begribe, hvad der er sket, men en ting er sikkert: Forfatterens næste bog får altødelæggende konsekvenser for fire venner.

Alt dette er sandt udkommer d. 27/9.

> Tilføj Alt dette er sandt til din Goodreads
> Læs et uddrag af Alt dette er sandt her

 

Om forfatteren

Lygia Day Penaflor begyndte at skrive, da hun var fjorten, og debu­terede som forfatter i 2016. Når hun ikke skriver bøger, underviser hun børn, der arbejder som skuespillere på fuldtid. Lygia bor sammen med sin mand på Long Island, hvor hun bruger det meste af tiden på at ride og se genudsendelser af gamle serier.