Børnebøger Indefra

Carlsen på Bogforum 2021. Find børnenes bedste program her

carlsen, forlaget carlsen, bogforum 2021, børnebogforum, bornebogforum

Børnenes bogforum. Tag familien med til den vildeste weekend i bøgernes verden, når dørene åbner til Bogforum 2021.


Hos Forlaget Carlsen er vi klar med aktiviteter for børn, underholdning på børnescenerne og gode historier. Og som altid kan du selvfølgelig møde en masse seje forfattere.

LÆS OGSÅ: Se de nye børnebøger, der er på vej

Salget af billetter til årets største bogbegivenhed for både store og små er i fuld gang – køb din billet med det samme.

(Der kan opstå ændringer i programmet med kort varsel. Find altid det dagsaktuelle program her).

Bogforum kan opleves i weekenden 5. – 7. november 2021 i Bella Center i København. Du finder Forlaget Carlsen på stand nummer B4-018


Program Bogforum 2021 – for børn!


FREDAG den 5. november 


Hils på Hundemand

Helten Hundemand besøger Bogforum. Mød ham i børneområdet og på Carlsens stand, når han går rundt og er klar til at give en high-five og få taget billeder. Kl. 13.30 og 16.00.

Gigis – Fortjællinger fra blokken

Børnescenen kl. 16.10: Du har nok set Ali, Pablo, Musti og Hassan, Gigis drengene, på YouTube. Fredag kan du møde dem, når de optræder på Børnescenen med bogen “Fortjællinger fra blokken”.

LØRDAG den 6. november


Den store stygge katastrofebog

Den Lille Scene kl. 10.45: Hør Lars Henrik Aagaard fortælle om truslerne fra rummet, virus, vulkaner, klimaet, og hvorfor verden ikke går under før om ufattelig lang tid.

Mød Rasmus Klump og få en pandekage

Forlaget Carlsen kl.: 11:00: Kom og besøg Carlsens børneunivers og smag på de berømte Rasmus Klump pandekager kl. 10.45-13.45. Få et kram når Rasmus Klump pludselig kommer forbi.

Sallys far sælger bøger

Forlaget Carlsen kl. 11:00: Mød Sallys far … eller det vil sige Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen – skaberne bag billedbogs-serien om Sallys far – når de forsøger sig ud i kunsten at sælge bøger på Carlsens stand.

Sallys far slår til igen

Den Lille Scene kl. 12.00: Mød Sallys far…eller det vil sige Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen – skaberne bag billedbogs-serien om Sallys far – når de gæster Den Lille Scene. Der er røverhistorie-garanti.

Mød Hundemand

Helten Hundemand besøger Bogforum. Mød ham i børneområdet og på Carlsens stand, når han går rundt og er klar til at give en high-five og få taget billeder. Kl. 12.00

Sæt en ny rekord – og kom med i Børnenes Rekordbog

Hvor mange knækbrød kan du stable på 5 minutter? Uden at tårnet vælter, selvfølgelig. Og hvor hurtigt kan du lægge 100 Pixi-bøger på række? Det og en række andre rekordforsøg, kan du prøve kræfter med lige over for Carlsens stand lørdag fra 12.00 – 15.00. Og hvem ved, måske sætter du en ny rekord og får mulighed for at komme med i den næste Børnenes Rekordbog.

Tyggegummidamen

Den Lille Scene kl. 12.30: Hør Thomas Korsgaard og Frida Brygmann fortælle om ’Tyggegummi-damen og andre historier’.

Naja Münster

Børnescenen kl. 12.30: Du kender med garanti Naja Münster fra Youtube. Mød hende og bedsteveninden, Frigge, når de gæster Børnescenen med ’Naja Münsters vennebog’.

Bare lad mig være. Om veninder og store følelser

Den Lille Scene kl. 13.00: Veninder, hverdag, små og store følelser. Det er ikke altid nemt at være tween. Det kan du høre bl.a. Puk Krogsøe fortælle om. Puk Krogsøe er aktuel med bogen ’Bare lad mig være’.

To på ti og en halv-skør bedstefar

Børnescenen kl. 13.30: Hør Thomas Brunstrøm og Sophie Souid fortælle om den sjove og vanvittige serie om tvillingerne Hans og Grete (nej, ikke dem fra eventyret) og deres ret så skøre bedstefar.

Fantasy, magi og eventyr

Den Lille Scene kl. 14.00: Hvordan skaber man egentlig et fantasy-univers? Få tips til at skrive fantasy af bl.a. Kim Ace – forfatteren til ’Geminiforbandelsen’ – og Ida Marie Rendtorff – forfatteren bag serien ’Isens hjerte’.

Naja Münster – signering og selfies

Forlaget Carlsen. kl. 15.00 – 15.30: Har du også en bedste ven eller veninde? Det har Naja Münster – og hun hedder Frigge. Mød Naja Münster og Frigge på Carlsens stand. Bog-signering og selfies.

De 100 sejeste mennesker i verden

Børnescenen kl. 15.30: Mød Jacob Riising, som er aktuel med bogen ”De 100 sejeste mennesker i verden”, og bliv klogere på, hvordan du selv kan blive en stjerne.

Mød Rasmus Klump

Forlaget Carlsen kl.: 16.15: Mød Rasmus Klump på Carlsen stand og få et bjørnekram af den store og bløde slags.

SØNDAG den 7. november


Mød Rasmus Klump og få en pandekage

Forlaget Carlsen kl.: 11:00: Kom og besøg Carlsens børneunivers og smag på de berømte Rasmus Klump pandekager kl. 10.45-13.45. Få et kram når Rasmus Klump pludselig kommer forbi.

Nordisk mytologi i tegneserier

Comics Scenen kl. 11.00: Mød bl.a. Peter Madsen – skaberen bag Valhalla-tegneserien – i en samtale om hvorfor nordisk mytologi fortsat kan fascinere og inspirere.

K for Klara – Du er god nok

Den Lille Scene kl. 11.45: Line Kyed Knudsen læser op fra ’K for Klara – Du er god nok’ og fortæller om at holde fast i de ting man er god til, og hvordan man lærer af andre, der måske er bedre.

Bande-banko med Thomas Brunstrøm

Børnescenen kl. 12.00: Hvad fanden er et bandeord? Det kan du blive meget klogere på i selskab med Thomas Brunstrøm, når der inviteres til bandeords-banko på Børnescenen.

En lille hvid løgn

Den Lille Scene kl. 12.10: Astrid lyver ikke, hun er bare god til at…finde på historier. Sofie Boysen er aktuel med bogen ’En lille hvid løgn’. Hør hende fortælle om venskab, hverdag, familie og de store følelser.

Sebastian Klein og de truede dyr

Børnescenen kl. 12.30: Mange dyr er truede her i verden, og det er der mange grunde til. Hør Sebastian Klein fortælle om verdens 100 mest truede dyr.

Alberte Winding og Ankers jul

Den Lille Scene kl. 13.15: Alberte Winding fortæller om og læser op fra ’Ankers jul’ – en ny bog i serien om drengen Anker.

Sallys far sælger bøger

Forlaget Carlsen kl. 13:30: Mød Sallys far … eller det vil sige Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen – skaberne bag billedbogs-serien om Sallys far – når de forsøger sig ud i kunsten at sælge bøger på Carlsens stand.

Kim Fupz gendigter Biblen

Den Lille Scene kl. 13.40: Hvad har Biblen og julen til fælles? Kim Fupz Aakeson fortæller historier fra den nye “Barnets Bibel” – en gendigtning af 60 af de allervigtigste bibelhistorier fra Det Gamle og Det Nye Testamente.

Mød Hundemand

Forlaget Carlsen Kl. 14.00: Helten Hundemand besøger Bogforum. Mød ham i børneområdet og på Carlsens stand, når han går rundt og er klar til at give en high-five og få taget billeder.

Dyre-quiz med Sebastian Klein

Børnescenen kl. 14.10: Er du klog på dyr? Kom og vær med, når Sebastian Klein er vært for den store quiz om dyr. Husk at downloade Kahoot-app’en, hvis du vil deltage i quizzen.

Mød Danmarks sejeste YA-forfattere

Forlaget Carlsen kl. 14.30: Kig forbi Carlsens stand og mød et udpluk af landets bedste og sejeste YA-forfattere. Mød bl.a. Sarah Engell, Tomas Lagermand Lundme, Boris Hansen, Ditte Wiese & Inez Gavilanes, som udover at være klar på at svare på dine spørgsmål også med glæde signerer bøger.

Filosofi for børn – med Svend Brinkmann

Børnescenen kl. 14.35: Hvorfor er børn faktisk de bedste filosoffer? Det og meget andet kan du høre Svend Brinkmann fortælle om, når han gæster Børnescenen med bogen ’Svend Brinkmann fortæller om livet, døden og jagten på sandheden’.

Universet for børn – med Anja C. Andersen

Børnescenen kl. 15.00: Universet er forunderligt og helt vildt spændende. Ikke mindst når det er astrofysiker og astronom Anja C. Andersen, der er rejsefører ud i Mælkevejen.

Donna finder julen

Den Lille Scene kl. 15.05: Donna er verdens dejligste hundehvalp. Kom og hør Merete Pryds Helle fortælle om Donnas eventyr med indlevelse og masser af julestemning.

Naturen kalder … på dig

Børnescenen kl. 15.25: Sebastian Klein og Anders Kofoed har samlet 100 store oplevelser i naturen. ’Naturen kalder’ udkommer 1/12 – men kom og få en forsmag på bogen og nogle af alle de oplevelser i naturen, som bare ligger og venter på dig.

Sarah Engell

Temascenen kl. 15.40: Hør Sarah Engell i en samtale om YA-romanen ’Det øjeblik du tvivler’.

Ti vilde fortællinger fra danmarkshistorien

Børnescenen kl. 15.50: Willemoesgade findes både i København, Aarhus, Esbjerg, Assens, Marstal og Aalborg. Men hvem var det nu lige, Willemoes var? Bliv klogere på Danmarks dramatiske og underholdende fortid i selskab med Asser Amdisen.

Tomas Lagermand Lundme

Temascenen kl. 16.00: Hør Tomas Lagermand Lundme i en samtale om YA-romanen ’Om natten lyver jeg aldrig’.

Firkantede øjne eller skærmtid

Den Lille Scene kl. 16.30: Skærmtid, underholdning eller kede sig ihjel? Martin Sommer læser op fra og fortæller om bogen ’Ringo må ikke få firkantede øjne’.

Stærke karakterer i YA-litteratur

Temascenen kl. 17.20: Hør bl.a. Sarah Engell i en samtale om, hvordan man skaber stærke karakterer.