Børnebøger Carlsen Inspirationslister og guides

Bøger til alle fans af det forunderlige Minecraft-univers!

Bøger til alle fans af det forunderlige Minecraft-univers!

De fleste børn får julelys i øjnene, når de fortæller om Minecraft. I den store digitale sandkasse i simpel LEGO-agtig stil er det nemlig nemt og overskueligt at bygge fantastiske bygninger og imponerende storbyer – kun fantasien sætter grænser i Minecrafts forunderlige univers! På samme tid er spillet også noget, børn og unge kan være fælles om, da det kræver flere hænder at lave de større projekter.

Foruden at være en populær fritidsaktivitet bliver Minecraft også brugt i skolen, da der er stor mulighed for at være kreativ samt at opstille og løse problemstillinger.

Du kan læse mere om Minecrafts mange muligheder her.

Er dit barn vild med Minecraft? Her har vi samlet en række bøger og andre sjove ting, der er perfekte til små Minecraft-fans.

Minecraft – Guide til fortryllelse og eliksirer

Minecraft, minecraft guide, Guide til fortryllelse og eliksirer

Det kan være svært at overleve i Minecrafts farefulde verden uden ordentligt udstyr. Læs med i denne officielle guide og bliv klogere på fortryllelser og eliksirer, som kan beskytte dig mod onde kræfter. Det er den ultimative guide til Minecrafts magi med tips og værdifuld viden direkte fra eksperterne på Mojang!

Alder: 7+

Du kan finde Minecraft – Guide til fortryllelse og eliksirer på dit lokale bibliotek.

Minecraft – Guide til PVP Minigames

Minecraft, minecraft guide, pvp minigames

Der er rig mulighed for sjove PVP (Player Versus Player) Minigames i Minecraft. Med denne ultimative PVP Minigames-guide får du masser af ideer og inspiration til spil, som du selv kan skabe i Minecraft. Bered dig på endnu mere sjov i Minecrafts forunderlige verden!

Alder: 7+

Du kan købe Minecraft – Guide til PVP Minigames online her eller i din lokale boghandel.

Minecraft-metalkasse med bøger

Minecraft, minecraft bogI denne flotte overlevelseskasse er der alt, hvad Minecraft-fans har brug for! Den indeholder nemlig både guiden “Overlevernes hemmeligheder” med en masse tips og tricks til at overleve ved at holde fjender væk, udvikle baser og producere våben.

Derudover er der i kassen også “Overlevernes malebog” samt en sej plakat og klistermærker.

Sidst men ikke mindst kan den fine metalkasse også bruges som madkasse eller opbevaring af legetøj eller lignende.

Alder: 7+

Du kan købe Minecraft-metalkasse med bøger online her eller i din lokale boghandel.

Minecraft Mobikon

Minecraft, mobikonI denne finurlige bog har en dedikeret naturforsker og Minecraft mob-ekspert beskrevet og tegnet alle skabningerne i Minecrafts univers.

Han har blandt andet indsamlet oplysninger om adfærd, levesteder og kendetegn på alle de skabninger, der indtil videre er blevet spottet – lige fra den uskadelige kylling til den frygtindgydende enkerdrage.

Med denne bog er læseren dermed beredt på enhver udfordring, han eller hun kan stå over for i det fortryllende univers!

Alder: 7+

Du kan købe Minecraft Mobikon online her eller i din lokale boghandel.

Minecraft Middelalderborg

Minecraft, Minecraft Middelalderborg, minecraft guideØnsker du nogle gange, at du levede i middelalderen og herskede over din helt egen middelalderborg? Den drøm kan nu blive til virkelighed!

Med den officielle bog Minecraft Middelalderborg får du en udførlig guide til at designe, bygge og tilpasse den helt perfekte borg – lige fra opbygningen af fundamentet til labyrintiske fangehuller og dødbringende fælder. Samtidigt giver bogen dig også hjælp til at forme det omgivende landskab, så du fra din borg kan herske over et stort rige.

Sidst men ikke mindst er bogen spækket med sjov og interessant viden om middelalderlivet samt masser af byggeidéer til at sætte fantasien i omdrejninger.

Alder: 8+

Du kan købe Minecraft Middelalderborg online her eller i din lokale boghandel.

Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.