Indefra

Velkommen til Bog.dk. Dit nye bogmagasin med masser af inspiration

Bog.dk, Lindhardt og Ringhof, bogmagasin

Bog.dk er dit nye onlinemagasin med masser af interviews, læseguides og nyheder fra bøgernes verden. Magasinet bygger oven på og erstatter Forlagsliv.dk.

 

Velkommen til barnedåb! I dag skifter Forlagsliv navn til Bog.dk, fordi du i dette magasin finder artikler om bøger, flere bøger og endnu flere bøger!

Som læser kan det være lidt af en udfordring at finde vej i bogjunglen med masser af udgivelser hver eneste måned. Med Bog.dk kan du beholde overblikket og få de vigtigste nyheder, mest interessante forfatterinterviews – og masser af inspiration til, hvad din næste gode læseoplevelse kan være.

Vil du have Bog.dk tilsendt én gang om måneden til din mailboks?

–> Så tilmeld dig her

 

Artiklerne på Bog.dk er skrevet af journalister, forfattere og forlagsredaktører fra Lindhardt og Ringhof og Forlaget Carlsen – vores mål er at dele læseglæden. Lige som dig tror vi på, at bøger kan ændre verden, og at læsning kan være en livslang ven og kærlighed.

Vi skriver om romaner, krimier, non-fiktion, YA og børnebøger og ved ikke noget bedre end at matche den helt rigtige bog med den helt rigtige læser.

Lige nu kan vi blandt andet anbefale dig at læse interviewet med Anne-Cathrine Riebnitzsky, der er aktuel med den anmelderroste roman Smaragdsliberen. Du kan også kaste dig over Sofie Lindes nye bog Fårking gravid, hvor du finder et uddrag lige her, eller hvad med at få overblik over, hvad der hitter på bestsellerlisterne?

Hvis du vil have en skræddersyet anbefaling, er du også altid velkommen til at skrive til os på Facebook eller Instagram. Vi glæder os til at høre fra dig – og tak for, du læser med på Bog.dk.

 

bogmagasin, Bog.dk, Lindhardt og Ringhof

 

Kulturjournalist og redaktør for bogmagasinet Bog.dk.