Sebastian Klein Dyrelort

Sebastian Klein fortæller om 50 dyr og deres måde at bruge afføringen på, så man som dyrenørd får helt styr på lortene.

Lort er ikke bare ulækkert, hvis du spørger Sebastian Klein. Især ikke, når det gælder dyrelort:

“Lort kan faktisk være ret spændende! Det kan fortælle os en hel masse. Det kan afsløre tilstedeværelsen af dyr, som ellers kan være svære at se. Lugten kan afsløre, hvem der har været på spil, og det samme kan placeringen af lortene,” siger Sebastian Klein.

LÆS OGSÅ: Download en sjov dyrequiz med Sebastian Klein

Sebastian Klein synes også, at dyr er meget sjovere end mennesker, der bare skal have toiletbesøget overstået. Vidste du fx, at:  

– Katte dækker deres lort til, fordi det ligger i deres natur, at andre rovdyr ikke må finde ud af, hvor de er.

– Flodhesten spreder sin afføring ud til alle sider, for at markere sit territorium.

– Ræven lægger sin lort højest muligt, så alle kan lugte, at her bor den.

LÆS OGSÅ: Forrygende fagbøger til børn, der vil vide alt om alt

Den store lortebog er en lærerig guide til børn, der vil lære mere om dyr – og deres lorte. De 50 dyrelorte er opdelt i afsnittene ”Husdyr og kæledyr”, ”Vilde danske dyr” og ”Dyr fra den store verden”.
Den store lortebog

Bliv klogere på dyrelort med Sebastian Klein

Vi mennesker er ret kedelige, når det kommer til lort. Vi går på toilettet, får det overstået, vasker hænder og slut. Dyr er meget mere interessante. Katte dækker deres lort til, fordi det ligger i deres natur, at andre rovdyr ikke må finde ud af, hvor de er. Flodhesten spreder sin afføring ud til alle sider, for at imponere hunnere. Og ræven lægger gerne sin lort højest muligt, så alle kan lugte, at her bor den. I denne bog fortæller Sebastian om en række dyr og deres måde at bruge afføringen på, så man som dyrenørd får helt styr på lortet. 

Fra ca. 5 år 

Du kan købe Den store lortebog online eller i din nærmeste boghandel.
CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.