Billedbøger Bøger til godnatlæsning for børn Børnebøger Børnebøger 3-5 år Carlsen Højtlæsning Læseprøve og uddrag Thomas Brunstrøm

Anton og Farmor på havets bund. Ny højtlæsningsbog fra populært makkerpar. Se bogen her

Anton og farmor på havets bund

Makkerparret Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen er tilbage med højtlæsningsbogen Anton og Farmor på havets bund, som helt sikkert bliver et hit! Læs mere om bogen herunder.


I Anton og Farmor på havets bund møder du drengen Anton, der skal passes af sin Farmor, fordi hans forældre skal på noget, der hedder konference.

Men i stedet for bare at være hjemme og hygge sig sammen, rejser Anton og Farmor til havets bund. De skal finde Farmors ring, som hun har mistet.

Du kan købe Anton og Farmor på havets bund online, eller i din nærmeste boghandel fra d. 15 marts.


Men på rejsen under havet møder de en masse farlige uhyrer og stressede havfruer. For at få fat i ringen, må de holde tungen lige i munden.

Anton er meget kvik, og han tror derfor på, at han kan klare ærterne og få ringen med tilbage. Rejsen er spændende og eventyrligt, og når Farmor er med, er der aldrig et kedeligt øjeblik.

I bogen får dit barn lov til at tage med Anton og Farmor på eventyr, og vi garanterer, at både du og dit barn vil få gang i lattermusklerne.


Anton og Farmor på havets bund er nemlig skabt af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen, makkerparret bag Sallys far.

Ligesom Sallys far-bøgerne, er deres nye bog humoristisk og eventyrlig, og egner sig til højtlæsning, som både er sjovt for barn og forældre.

LÆS OGSÅ: Danske familier er pjattede med bøgerne om Sallys farAnton og Farmor på havets bund

Anton og Farmor på havets bund. Ny højtlæsningsbog fra populært makkerpar. Se bogen her

Anton og Farmor må rejse til havets bund, for at finde den ring Farmor har mistet. På bunden af havet møder de farlige uhyrer og stressede havfruer. Anton må derfor være ekstra kvik, hvis han skal klare opgaven og få Farmors ring med tilbage.

Rejsen er bliver eventyrlig, og når Farmor er med, er der aldrig et kedeligt øjeblik.

Anton og Farmor er skabt af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen, makkerparret bag Sallys far

Du kan købe Anton og Farmor på havets bund online, fx. hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel
Andre bøger i serien


Nyeste bog i serien: Anton og farmor flyver op til Vorherre og be’r om godt vejr

Anton og Farmor på havets bund. Ny højtlæsningsbog fra populært makkerpar. Se bogen her

I morgen er det Antons fødselsdag, men han er lidt bekymret. Inde i fjernsynet siger de, at det bliver regnvejr, og så må de jo aflyse den store havefest, som er planlagt. Anton vil sende en mariehøne op til Vorherre, som kan bede om godt vejr, men farmor siger, at mariehøner ikke dur til noget. Heldigvis har farmor en luftballon, så de kan klare opgaven selv.

Fra ca. 4 år

Du kan købe Anton og Farmor flyver op til Vorherre og be’r om godt vejr online eller i din nærmeste boghandel.Anton og farmor i det vilde vesten

Anton og Farmor på havets bund. Ny højtlæsningsbog fra populært makkerpar. Se bogen her

Farmor er sliksulten, men har ingen penge. Anton og farmor bliver derfor nødt til at rejse til det vilde vesten for at skaffe noget guld.

Her møder de farlige banditter, og der må duelleres både i Ludo og med vandpistoler. Anton må være ekstra modig, hvis han skal klare ærterne og få fingrene i guldet. Det bliver en eventyrlig rejse, for når farmor er med, er der aldrig et kedeligt øjeblik.

Anton og farmor er skabt af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen, makkerparret bag Sallys far.

Fra ca. 4 år.

Du kan købe Anton og farmor i det vilde vesten online eller i din nærmeste boghandel.