Anne Mette Hancock er årets danske krimifund

Det sker meget sjældent, at Lindhardt og Ringhof straks antager og udgiver et uopfordret manuskript. Men det sker, når Anne Mette Hancock debuterer den 1. april med “Ligblomsten“, en stærk krimi om hævn, tilgivelse og retfærdighed.

Journalistuddannede Anne Mette Hancock havde arbejdet freelance i nogle år for diverse magasiner og havde også været ansat som pr-ansvarlig for sin bror, der driver en række succesrige restauranter i København.  Hun var startet på en krimi og havde derefter lagt den i en skuffe og ville på et eller andet tidspunkt skrive videre… Men så udkom veninden Katrine Engberg med krimien “Krokodillevogteren”, og det gav Anne Mette mod på at sige sit job op og skrive sin krimi færdig. Det kunne godt være, at det ville blive svært at få den antaget, men hun måtte forfølge sin drøm, også selv om det måske indtil videre kun var hende selv og hendes nærmeste, der troede på den.

Kontrakten i hus

Anne Mette var indstillet på, at der kan der gå ret lang tid, før man får svar, når man sender et manuskript ind til et forlag. Hun var slet, slet ikke forberedt på at blive ringet op af en begejstret redaktør efter kun 13 dage. En redaktør, som meddelte, at flere i redaktionen havde læst hendes manuskript, og alle var enige om, at den bog måtte Lindhardt og Ringhof udgive! Dagen efter blev kontrakten skrevet under, og Anne Mette måtte knibe sig selv i armen.  Men den var god nok: hendes manuskript var på vej til at blive en bog, der skulle udkomme på Lindhardt og Ringhof.

En ægte nålen i høstakken,” Sune de Souza Schmidt-Madsen, chef for dansk skønlitteratur, Lindhardt og Ringhof.

Læserene er – også – vilde med “Ligblomsten”

På udgivelsesdagen er Anne Mette Hancock på Krimimessen i Horsens. Krimilæsere fra hele landet valfarter til det tidligere Horsens Statsfængsel for at møde deres yndlingsforfattere og købe flere krimier til samlingen. Anne Mette debuterer som forfatter på messen. Og nu –  hvor den rigtige bog ligger klar fra trykkeriet – er premierenerverne så småt begyndt at melde sig. Men kun på den gode måde, som Anne Mette siger. For heldigvis er der allerede tegn på, at det ikke kun var redaktionen på Lindhardt og Ringhof, der var begejstrede for Ligblomsten. En udvalgt skare af krimibloggere har haft et promotion-eksemplar af bogen til gennemlæsning, og de tilbagemeldinger, der indtil videre er kommet, siger alle, at Anne Mette Hancock har fat i noget rigtigt.

Årets bedste krimi! Der er absolut intet famlende nybegynder over bogen, som må anses for at være en gave til krimigenren. Fængende, fantastisk, fremragende.”  ⭐⭐⭐⭐⭐⭐bogfriisen.dk

fem_hjerter

“Hvilken debut !! Læs denne bog og hold øje med denne forfatter for hun kan gå hen og blive rigtig stor.” Krimifan.dk

Læs den! En fuldstændig fantastisk krimi. Jeg er helt sikker på, at krimilæserne hilser Anne Mette Hancock meget velkommen på det danske krimimarked, og mon hun ikke dukker op i udlandet også.” ⭐⭐⭐⭐⭐  Saxo.com

Hancock insta

Mød Anne Mette på på Instagram: @annemette.hancock eller Facebook.

Køb Ligblomsten her eller i din nærmeste boghandel.

Du kan læse første kapitel af “Ligblomsten” her

Anne Mette Hancock er årets danske krimifund

Leder du efter flere krimifund? Så også vores liste med gode krimier.