adam silvera, infinity son, ya, young adult, bøger, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur, fantasy

Evighedssøn er Adam Silveras nye og længe ventede roman, som også er hans fantasydebut. Bogen har været 10 år undervejs og handler om to brødres kamp mellem det gode og det onde i et magisk New York. Her er alt, du har brug for at vide om bogen.

Flere perspektiver

via GIPHY

Evighedssøn bliver fortalt fra flere af karakterernes perspektiv, heriblandt de to brødre Emil og Brighton, men også Maribelle og Ness.

Kærlighed kender ingen grænser

via GIPHY

Repræsentation og mangfoldighed er noget, der ligger forfatteren meget på sinde, og vi elsker ham for det. Uden at afsløre for meget, er det også en vigtig del i Evighedssøn

LÆS OGSÅ: To af tidens største YA-forfattere får deres fællesroman filmatiseret

Magien er virkelig i New York

via GIPHY

Historien udspiller sig i New York, men byen er ikke helt, som vi kender den. Blandt byens almindelige mennesker er der også dem, der har magiske kræfter.

LÆS OGSÅ: Becky Albertalli og Adam Silveras venskab er goals

Kampen mellem det gode og det onde

via GIPHY

I Evighedssøn kæmper Spellwalkerne mod Specterne – dem, der er født med særlige evner, og dem, der tilegner sig dem på egen hånd. Forholdet mellem dem spidser til, og det trækker op til storm. Glæd dig til en episk kamp mellem det gode og det onde!

Det stopper ikke der

via GIPHY

Det er ikke kun mennesker med magiske egenskaber, der fylder i Adam Silveras fantasyroman – det gør magiske væsner også, særligt fønikser. Hvor cool er det ikke lige?

Læs mere om Evighedssøn af Adam Silvera

infinity son, adam silvera, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, ungdomslitteratur, fantasy
Dansk forside kommer snart

Brødrene Emil og Brighton er vokset op i New York og har altid idoliseret The Spell Walkers – en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Specters. Spell Walkers er født med evner, mens Specters tager disse evner – ved brug af vold stjæler den inderste kerne fra truede magiske væsner.

Brighton ville ønske, at han besad en evne, så han kunne tilslutte sig kampen mod Specters. Emil ønsker bare, at kampene skal stoppe. En dag viser det sig, at Emil besidder en evne – en evne, som placerer ham midt i kampen, og som gør ham til den heltemodige Spell Walker, som Brighton så brændende ønsker at være. Broderskab, kærlighed og loyalitet bliver sat på prøve, og ingen slipper uskadt fra kampene.

Du kan købe Evighedssøn online, fx hos saxo.com eller hos din lokale boghandler.

Har du læst Hvis det er os af Adam Silvera og Becky Albertalli?

hvis det er os, adam silvera, becky albertalli, ya, young adult

Arthur er kun i New York sommeren over, men hvis hans kærlighed til Broadway-musicals har lært ham noget, så er det, at universet kan levere en fantastisk romance, når man mindst venter det.

Ben synes, at universet skulle tage at passe sig selv. For hvis det passede ordentligt på ham, ville han ikke være på vej på posthuset med en kasse fyldt med ekskærestens ting.

Hvad har universet af planer for dem, da de mødes? Hvad nu hvis de ikke helt kan få den første date til at virke … eller den anden … eller den tredje? Hvad hvis virkeligheden ikke er som en Broadway-musical? Men hvad nu hvis den er?

Læs et uddrag af Hvis det er os eller køb bogen online her.

Se bogtraileren