Billedbøger Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Fagbøger til børn Viden

Flotte dyrebøger om hajer, truede dyr, spændende fugle og meget mere

den fantastiske bog om truede dyr, den fantastiske bog om fugle, den fantastiske bog omg hajer

Kom tæt på det fantastiske dyrerige på jorden i serien Den fantastiske bog om … Flotte dyrebøger der er store og lærerige, og som børn vil elske.


Her er serien til børn, der elsker at fordybe sig i store, flotte dyrebøger med masser af illustrationer, fotos og spændende fakta.

Den fantastiske bog om truede dyr tager dig med på en fascinerende rejse, hvor du møder en lang række af verdens truede dyr – fra pandaer til pingviner, store katte til små flagermus, blåhvaler til sommerfugle. Find fx ud af hvordan flodheste laver deres egne svømmebriller, og hvilken fisk der er på størrelse med en lille bil. Bogen er fyldt med spændende fakta om de enkelte dyr og flotte fotografier og illustrationer.

LÆS OGSÅ: Vild med dyr? 12 gode dyrebøger til børn i alle aldre

I den smukt illustrerede bog Den fantastiske bog om hajer kan du møde den gigantiske hvalhaj – verdens største fisk, den lille pygmæhaj, som ikke er større end hånden på et voksent menneske – og mange flere! Find ud af hvilke hajer, der jager i flok, og hvorfor nogle hajer lyser i mørke, og andre utrolige fakta om hajernes verden.

LÆS OGSÅ: Det er arvesølvet, vi er ved at smide ud! Sebastian Klein til kamp for verdens truede dyr

I Den fantastiske bog om fugle introduceres nogle af de mest vidunderlige fuglearter i verden, herunder den største, den mindste, den hurtigste og den længstlevende, plus den sejeste af alle fugle. Mød også nogle forbløffende arter som en abeædende ørn og fugle, der sover, mens de svæver over havet.

Der er rigeligt at lære i serien om fantastiske dyr. Læs også om Den fantastiske bog om farlige dyr, Den fantastiske bog om insekter og edderkopper og Den fantastiske bog om dinosaurer nedenfor. Velkommen til dyrenes rige!




Flotte dyrebøger om hajer, truede dyr, spændende fugle og meget mere

En flot gavebog i stort format for hele familien med naturtro og smukke illustrationer.

Den fantastiske bog om truede dyr tager dig med på en fascinerende rejse, hvor du møder en lang række af verdens truede dyr – fra pandaer til pingviner, store katte til små flagermus, blåhvaler til sommerfugle.

Find ud af mere om disse truede dyr vil hjælpe os med at forstå, hvorfor vi skal redde dem. Bogen indeholder spændende fakta om de enkelte dyr og flotte nærbilleder. Find fx ud af hvordan flodheste laver deres egne svømmebriller, og hvilken fisk der er på størrelse med en lille bil.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Den fantastiske bog om truede dyr online eller i din nærmeste boghandel.




Flotte dyrebøger om hajer, truede dyr, spændende fugle og meget mere

I Den fantastiske bog om hajer bliver du taget med på en fascinerende undervandsrejse, hvor du møder den gigantiske hvalhaj – verdens største fisk – og den lille pygmæhaj, som ikke er større end hånden på et voksent menneske.

Du bliver klogere på hvidhajen, der skyder kæberne frem for at snuppe et bytte, og savhajen, som skærer gennem fisk med saven på sin snude. Mød en troldhaj og en englehaj, en haj med et pjusket skæg og en, der bjæffer som en hund. Find ud af hvilke hajer, der jager i flok, og hvorfor nogle hajer lyser i mørke.

Illustrationerne ledsages af spændende fakta, som fx. giver svar på, hvorfor sorthajen lyser i mørke, hvordan den almindelige epaulethaj “spadserer” på land, og hvilke sanser hajer bruger for at finde deres bytte.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Den fantastiske bog om hajer online eller i din nærmeste boghandel.




Flotte dyrebøger om hajer, truede dyr, spændende fugle og meget mere

Den fantastiske bog om fugle introducerer nogle af de mest vidunderlige fuglearter i verden, herunder den største, den mindste, den hurtigste og den længstlevende, plus den sejeste af alle fugle, kejserpingvinen, der som det eneste dyr opholder sig hele vinteren i Antarktis.

I bogen møder du også nogle forbløffende arter som en abeædende ørn og fugle, der sover, mens de svæver over havet.

Hver illustration ledsages af spændende fakta, som fx. giver svar på, hvordan en særlig papegøje laver en højttaler for at forstærke lyden af sit dumpe kald, og hvorfor en anden søber ler.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Den fantastiske bog om fugle online eller i din nærmeste boghandel.




Flere bøger i samme serie:

Den fantastiske bog om farlige dyr

I denne bog kan du møde fantastiske og livsfarlige dyr! For eksempel de helt store og voldsomme, som isbjørnen og nilkrokodillen. Du kan også møde den spinkle og sarte havhveps, hvis nældegift slå et bytte ihjel på et øjeblik – og et menneske på blot få minutter.

Bogen er fyldt med imponerende nærbilleder samt spændende og skræmmende oplysninger om, hvorfor man ikke skal komme tæt på de dødsensfarlige dyr.

Fra ca. 6 år

Du kan købe Den fantastiske bog om farlige dyr online eller i din nærmeste boghandel.




Den fantastiske bog om insekter og edderkopper

Bliv introduceret til nogle af verdens særeste og mest vidunderlige skabninger i denne smukt illustrerede bog.

Fra den skinnende blå morpho-sommerfugl til den gigantiske goliatbille. Mød en fårekylling med ører på knæene, en bille, der æder elefantlort, og en loppe, der kunne vinde OL i højdespring.

Udover alle nærbillederne er bogen fyldt med fakta og fascinerende viden, så du finder ud af, hvilket insekt, der lyser i mørke, hvorfor honningbien danser, og hvordan en stor rovedderkop kan gå på vandet. Velkommen til insekternes og edderkoppernes verden!

Fra ca. 6 år

Du kan købe Den fantastiske bog om insekter og edderkopper online eller i din nærmeste boghandel.




Flotte dyrebøger om hajer, truede dyr, spændende fugle og meget mere

Vidste du, at T. Rex kunne sluge 225 kg kød i én mundfuld? Eller at Ankylosaurus vejede 6 tons og havde en stor halekølle? At Velociraptor ikke var større end en kalkun, men dødsensfarlig, og at Bronchiosaurus var dobbelt så høj som en giraf?

Denne smukt illustrerede bog i stort format er spækket med fakta, og tager dig med på en spændende tidsrejse, hvor du kan møde en lang række eventyrlige dinosaurer og andre dyr fra urtiden. En bog du aldrig bliver træt af at kigge i.

Fra 6 år.

Du kan købe Den fantastiske bog om dinosaurer online eller i din nærmeste boghandel.


Er du på jagt efter endnu flere skønne og flotte dyrebøger? Så kan vi anbefale at du ser nærmere på Sebastian Kleins bøger til nysgerrige og dyreglade børn.