Børnebøger

Tre idéer til fin gaveindpakning

Tre idéer til fin gaveindpakning

Gode gaver er altid sjove at give og modtage, men i en fin og anderledes indpakning bliver de noget helt særligt.

Hvis du mangler et hyggeligt søndagsprojekt med børnene eller drømmer om at give gaver med ekstra wow-faktor, har vi her samlet tre idéer til fin gaveindpakning. Lige i tide til adventshyggen.

Opskrifterne er fra Julebogen af Sabine Lemire, som er fyldt med gode og anderledes idéer til julepynt, julebag og julehygge.

Propeller

gave02

Materialer:
Pap i forskellige farver og mønstre og papirbindere

Værktøj:
Saks
Hultang
Limpistol

Fremgangsmåde:
Klip kvadrater ud. Klip kvadraterne op i hjørnerne, se hvordan på billedet. Lav et hul med hultangen i kvadratens midte. Bøj 4 spidser ind mod midten. Lav hul i spidserne. Saml dem og hullet i midten med en papirbinder. Lim propellerne på gaven med limpistolen.

propelskabelon


Indpakning med perler og dimser

gave01

Materialer:
Snor
Perler
Filtkugler
Bjælder
Knapper
… og andre dimser

Værktøj:
Limpistol

Fremgangsmåde:
Sæt perler på en snor. Bind snoren omkring pakken. Lim filtkugler, knapper og andre dimser på snoren.


Lille gave med krymmel

gave03

Materialer:
2 transparente slikposer
2 chokoladeforme
Kagekrymmel
Perler
Silkepapir
Sytråd

Værktøj:
Saks
Symaskine
Limpistol

Fremgangsmåde:
Pak gaven ind i silkepapir. Læg den ene pose inden i den anden. Hæld lidt kagekrymmel imellem poserne. Sy posernes kant sammen. Klip kanten af en chokoladeform, så den bliver lidt mindre. Lim de to forme sammen. Lim perlen i midten. Lim blomsten øverst på pakken.


Julebogen

9788711382806

Julebogen er en inspirationsbog for børn og voksne. Bogen giver ideer og inspiration til hyggelige ting, som man kan fordybe sig med sammen. I den travle juletid med mange sociale arrangementer, er det rart også at finde tid til både god mad, bagning, konfekt og kreative projekter.

I denne bog finder du både masser af klippe-klistre-ting, opskrifter på klassisk julebag og gode tips til gaver, man selv kan lave.

Du kan låne Julebogen på biblioteket.

CARLSEN er børnenes forlag. Vi udgiver bøger, som giver børn lyst til at læse, bladre, lytte og snakke. Fra den første pegebog i pap over sjove billedbøger til ungdomsromaner og fantasy.