Carlsen Fagbøger Inspirationslister og guides Sundhed og livsstil

Guide: Den perfekte julegave til alle kvinderne i dit liv

Guide: Den perfekte julegave til alle kvinderne i dit liv

Står du og mangler den helt rigtige julegave til en af kvinderne i dit liv? Så kan du roligt indstille eftersøgningen, for Maise Njor og Lisa Grue har skabt tre smukke skriv-selv-bøger – en til din veninde, en til din mor og en til din datter.


Til din veninde

sod-tos-3d

Sød tøs er en venindebog for granvoksne kvinder. Bogen rummer bl.a. inspirerende lister og små tekster om, hvorfor veninder er så vidunderlige, besværlige og uundværlige. I bogen skal ens veninder selv skrive deres egne svar på store og små spørgsmål om alt fra gamle kærester til yndlingsfarver – og dermed gøre bogen til et klenodie, der kan læses hele livet.

Du kan købe Sød tøs hos din boghandler eller her.

Til din mor

min-drom-3d

Alle mennesker drømmer om natten, og stort set alle mennesker kan huske deres drømme, hvis de hjælper det lidt på vej. Min drøm er et smukt og inspirerende sted at skrive sine drømme ned, straks man vågner. Så hvis din mor er typen, der kan lide at reflektere og lede efter tegn og symboler i sine drømme, så er denne bog den perfekte gave til hende.

Til din datter

min-dagbog-3d

Normalt er dagbøger blot en samling af blanke sider, der skal fyldes ud, men Min dagbog er en moderne dagbog fuld af smukke illustrationer. Giv den til din teenagedatter, så hun har et fint og personligt univers, hvor hun kan skrive om sine tanker, følelser og drømme for fremtiden.

Du kan købe Min drøm hos din boghandler eller her.