Krimi

Spændende krimiserie om journalisten Nora Sand

Lone Theils, Nora Sand serien, krimi, krimiserie, pigerne fra englandsbåden, den blå digters kone

Er du til skønne, medrivende femi-krimier, skal du læse Lone Theils’ serie om London-korrespondenten Nora Sand. Indtil videre er der udkommet to bøger i denne medrivende krimiserie – men læs dem nu, så du er klar til at tredje bog, der udkommer i starten af 2018.

En anderledes krimiserie om journalisten Nora Sand

Lone Theils har arbejdet som journalist og korrespondent i mange år med bopæl i London, og hun kan dermed bruge sine egne erfaringer fra branchen i serien om Nora Sand. Hovedpersonen arbejder som dansk journalist på bladet Globalt i London, hvorfra hun bliver hvirvlet ind i spændende, men farlige, opklaringssager.

Lone Theils fik inspiration til den første roman, Pigerne fra Englandsbåden, da der for nogle år siden blev fundet fotos af nogle ukendte piger på Københavns Hovedbanegård hos en amerikansk seriemorder. Fotografierne fangede Lone Theils’ opmærksomhed, og hun brugte hændelsen som springbræt til den første roman.

Lone Theils, Nora Sand serien, krimi, krimiserie, pigerne fra englandsbåden, den blå digters kone

Nora Sand serien har opnået stor succes herhjemme, og bøgerne er blevet solgt til oversættelse i 14 lande, herunder en række lande i Europe samt Japan.

Nedenfor kan du læse mere om de enkelte bøger i Nora Sand serien. Du kan også finde et komplet overblik over bøgerne i Nora Sand serien her.

 

Rækkefølgen i Nora Sand serien af Lone Theils

  1. Pigerne fra englandsbåden

Lone Theils, Nora Sand serien, krimi, krimiserie, pigerne fra englandsbådenI 1985 forsvinder to piger sporløst på englandsbåden.

Mange år senere bliver et foto af dem fundet i en kuffert hos en antikvitetsforhandler i kystbyen Brine.

Den danske journalist Nora Sand, der arbejder på en avis i London, bliver tilfældigt blandet ind i en gammel sag med en engelsk massemorder, som afsoner livstid.

De bestialske mord trækker spor tilbage til Danmark og snart frygter Nora for sit liv.

Køb Pigerne fra englandsbåden online her eller hos din nærmeste boghandler.

 

 

Pigerne fra englandsbåden kan læses på Storytel, Bookmate og Mofibo.

2. Den blå digters kone

Lone Theils, Nora Sand serien, krimi, krimiserie, pigerne fra englandsbåden, den blå digters koneDen berømte digter Manash Ishamil er flygtet fra Iran. Sammen med sin kone, Amina er han taget på en farfuld færd for at komme i sikkerhed, men undervej bliver de adskilt, og Amina forsvinder sporløst.

Manash tager kontakt til Nora Sand, og beder hende om at hjælpe med at finde Amina. Snart befinder hun sig i en helt anden verden, hvor hun både er i fare og snart ikke kan kende sig selv.

Køb Den blå digters kone online her eller hos din nærmeste boghandler.

 

 

 

Den blå digters kone kan læses på Storytel, Bookmate og Mofibo.

 

3. Heksedrengen

3. bind i serien om Nora Sand, Heksedrengen, udkommer 9. februar.

 

Bøger der minder om Lone Theils’ serie: