Er du af den tro at veganske kager er kedeligere end normale? Så kast dig ud i noget nyt og prøv kræfter med denne veganske brownie, der er smagfuld med en skøn konsistens. Den perfekte dessert efter en god middag!
Aarstidernes nye kogebog Signaturretter – Aarstidernes favoritter består af ca. 60 retter, som alle er blandt Aarstidernes selvkåret bedste retter. De har forfinet klassiske retter og givet dem et grønt twist.
LÆS OGSÅ: En sand klassiker lavet vegetarisk – Få Aarstidernes opskrift på en burger med portobellosvamp
Aarstiderne har igennem de sidste årtier beskæftiget sig med verdenskøkkenernes gastronomiske DNA, og de har dykket dybt ned i livretter og klassikere fra mange forskellige verdensdele. Derfor har de skabt en bog, der kan bruges som et værktøj, når man vil være sikker på at lave en ret, der står skarpt, hvad enten det er til gæster eller i hverdagens madlavning.
Få herunder deres opskrift på en skøn vegansk brownie. Velbekommen!
Aarstiderne A/S
Signaturretter – Aarstidernes favoritter
Indhold
6-8 personer
150 g mørk chokolade 70 %
50 g mandelmel
75 g kikærtemel
20 g kakaopulver
150 g sukker
3 g vaniljesukker
3 g bagepulver
2 g salt
60 g olie
180 g mandelmælk
20 g hakkede mandler til toppen
Evt. friske bær
Evt. creme fraiche
Fremgangsmåde
Smelt chokoladen over vandbad.
Kom alle de tørre ingredienser i en røreskål, og vend dem sammen.
Tilsæt mandelmælken, olie og den smeltede chokolade lidt ad gangen og under omrøring.
Tænd ovnen på 160 °C uden varmluft.
Kom kagemassen i et smurt kagefad eller en springform, og drys de hakkede mandler over.
Bag i 30-40 min. Dejen skal have sat sig, men stadig være fugtig indeni. Afkøl inden servering.
Spis den, som den er, eller server med friske bær og en klat fuldfed creme fraiche til.
Alle opskrifter og fotos er fra Aarstidernes bog Signaturretter.
Signaturretter er en samling af de allerbedste retter fra Aarstidernes køkken. Kokkene har smagt og diskuteret og er kommet frem til 60 af de mest markante og velfungerende retter, som er deres bud på nye klassikere i de danske køkkener.
Bogen inspirerer til at eksperimentere med alle de danske råvarer, når de er i sæson og til at spise mere grønt.
Der er genkendelige klassikere som hotdogs, pizzaer og smørrebrød, smagfulde retter fra hele verden såsom blå kartoffel-gnocchi, shashuka og svampekebab. Og der er søde desserter som trifli, koldskål med rabarberkompot og vegansk brownie.
Er du af den tro at veganske kager er kedeligere end normale? Så kast dig ud i noget nyt og prøv kræfter med denne veganske brownie, der er smagfuld med en skøn konsistens. Den perfekte dessert efter en god middag!
Aarstidernes nye kogebog Signaturretter – Aarstidernes favoritter består af ca. 60 retter, som alle er blandt Aarstidernes selvkåret bedste retter. De har forfinet klassiske retter og givet dem et grønt twist.
LÆS OGSÅ: En sand klassiker lavet vegetarisk – Få Aarstidernes opskrift på en burger med portobellosvamp
Aarstiderne har igennem de sidste årtier beskæftiget sig med verdenskøkkenernes gastronomiske DNA, og de har dykket dybt ned i livretter og klassikere fra mange forskellige verdensdele. Derfor har de skabt en bog, der kan bruges som et værktøj, når man vil være sikker på at lave en ret, der står skarpt, hvad enten det er til gæster eller i hverdagens madlavning.
Få herunder deres opskrift på en skøn vegansk brownie. Velbekommen!
Du kan købe Signaturretter – Aarstidernes favoritter online, eller i din lokale boghandler fra d. 4 marts.
Aarstiderne A/S
Signaturretter – Aarstidernes favoritter
Indhold
6-8 personer
150 g mørk chokolade 70 %
50 g mandelmel
75 g kikærtemel
20 g kakaopulver
150 g sukker
3 g vaniljesukker
3 g bagepulver
2 g salt
60 g olie
180 g mandelmælk
20 g hakkede mandler til toppen
Evt. friske bær
Evt. creme fraiche
Fremgangsmåde
Smelt chokoladen over vandbad.
Kom alle de tørre ingredienser i en røreskål, og vend dem sammen.
Tilsæt mandelmælken, olie og den smeltede chokolade lidt ad gangen og under omrøring.
Tænd ovnen på 160 °C uden varmluft.
Kom kagemassen i et smurt kagefad eller en springform, og drys de hakkede mandler over.
Bag i 30-40 min. Dejen skal have sat sig, men stadig være fugtig indeni. Afkøl inden servering.
Spis den, som den er, eller server med friske bær og en klat fuldfed creme fraiche til.
Alle opskrifter og fotos er fra Aarstidernes bog Signaturretter.
Signaturretter er en samling af de allerbedste retter fra Aarstidernes køkken. Kokkene har smagt og diskuteret og er kommet frem til 60 af de mest markante og velfungerende retter, som er deres bud på nye klassikere i de danske køkkener.
Bogen inspirerer til at eksperimentere med alle de danske råvarer, når de er i sæson og til at spise mere grønt.
Der er genkendelige klassikere som hotdogs, pizzaer og smørrebrød, smagfulde retter fra hele verden såsom blå kartoffel-gnocchi, shashuka og svampekebab. Og der er søde desserter som trifli, koldskål med rabarberkompot og vegansk brownie.
Du kan købe Signaturretter – Aarstidernes allerbedste retter online, eller i din lokale boghandler.
Andre læste også: