Fagbøger

Ud af labyrinten. Opfølgeren til bestselleren Hvem har flyttet min ost?

Ud af labyrinten. Opfølgeren til bestselleren Hvem har flyttet min ost?

I mere end 30 år har Spencer Johnson med fablen Hvem har flyttet min ost? hjulpet læsere verden over til at tilpasse sig uventede og uvelkomne forandringer på jobbet og i privatlivet. I Ud af labyrinten giver Spencer Johnson os redskaberne ændre vores overbevisninger og dermed vores liv – selv når forandringerne virker helt uoverskuelige.Selvom det er let at afskrive Hvem har flyttet min ost? som letkøbt lommefilosofi, er det svært at negligere dens enorme betydning. Med mere end 28 millioner eksemplarer solgt på verdensplan har den lille bog revolutioneret læsernes tilgang til forandring. Nu kommer den længe ventede opfølger Ud af labyrinten.

Derfor er Hvem har flyttet min ost? så populær

Forandringer kan være forfærdelige eller fantastiske – alt efter din indstilling til dem. Faktum er dog, at forandringer er uundgåelige.

Netop denne problematik tager Hvem har flyttet min ost? fat i. Ved hjælp af en enkel fabel om musene Snif og Smut samt de to små mennesker hr. Hæm og hr. Ha viser Spencer Johnson læserne løsningen på uventede og uvelkomne forandringer.

LÆS OGSÅ: Hvem har flyttet min ost? En lille bog med stor gennemslagskraft

Moralen i historien er enkel: Forvent forandring, vær omstillingsparat, nyd forandringen – og gentag. På trods af sin enkelhed (eller netop på grund af den) har fablen hjulpet enkeltpersoner med at tackle livets uforudsigeligheder og virksomheder med at være konkurrencedygtige i en foranderlig verden.

Man er ikke sine overbevisninger – man er den, der vælger dem

For tre af de fire hovedpersoner i Hvem har flyttet min ost? slutter det lykkeligt – de formår at håndtere de udfordringer, de bliver stillet overfor. Men hvad skete der egentlig med hr. Hæm, der modsatte sig forandring i frygt for, at det ville føre til noget værre?

I Ud af labyrinten følger vi hr. Hæm, der er ladt alene tilbage i labyrinten uden venner og uden ost. Det eneste, han har, er sine overbevisninger. Men da sulten driver hr. Hæm ud for at udforske den ukendte del af labyrinten, skal det vise sig, at alting slet ikke er, som han regnede med …

“Der er noget fantastisk uden for labyrinten!” – Ud af labyrinten

Ud af labyrinten graver dybere ned i spørgsmålet om forandring og viser, hvordan man kan lave om på sine overbevisninger – og dermed sine resultater.
Ud af labyrinten af Spencer Johnson

Ud af labyrinten, Hvem har flyttet min ost, Spencer Johnson, forandringsledelse, forandringer.

Den selvstændige fortsættelse til den internationale bestseller Hvem har flyttet min ost?

Hvor den første bog viste læserne, hvordan man kan tilpasse sig forandringer i arbejds- og privatlivet, giver Ud af labyrinten læserne redskaber til at ændre deres skæbne.

Det er en fortælling om, hvordan vi hurtigere og nemmere kan omstille os i en foranderlig verden, så vi kan blive gladere og mere succesfulde – uanset hvordan vi hver især definerer succes.

Du kan købe Ud af labyrinten af Spencer Johnson online her eller i din lokale boghandel.

Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.