Hazel Wood

Hazel Wood er på alles læber, og hvis ikke den allerede befinder sig på din tbr-liste, får du her tre fantastiske citater fra bogen, som (måske) vil overbevise dig om, at den bør være det. 

 

Hazel wood, melissa albert, young adult, ya, ungdomsroman

1: “Det var det sidste, der fik os i problemer – Ellas drøm om at give mig et normalt liv, et med en fremtid. For hvis man har tilbragt hele livet med at løbe, hvordan lærer man så at stå stille?”

Hazel wood, melissa albert, young adult, ya, ungdomsroman

2:

“Vi var hver vores egen ø, forenet i ét afrakket øhav.”

Hazel wood, melissa albert, young adult, ya, ungdomsroman

3: Livet viser sig aldrig at være, som man forestiller sig det, når man er barn. Alt er mindre, end man tror, eller for stort. Det lugter alt sammen lidt sjovt og passer, som om det var en andens skjorte.”

 

☞ Læs et gratis uddrag af Hazel Wood her.

hazel wood, hazelwood, melissa albert, young adult, fantasy, fantasyroman
Alice og hendes mor har været på farten det meste af livet i et forsøg på at holde sig et skridt foran det kulsorte uheld, som altid har forfulgt dem. Alices mormor er enspænder og kultforfatter til en samling dystre eventyr. Da hun pludselig dør på sit gods, Hazel Wood, går det for alvor op for Alice, hvor uheldig man kan være. Hendes mor bliver bortført af et væsen, som hævder at være fra den grusomme, overnaturlige eventyrverden, som Alices mormor har skabt, og det eneste spor, Alice har, er en seddel med beskeden: “HOLD DIG VÆK FRA HAZEL WOOD.”

Find bogen på dit lokale bibliotek.