Mad og drikke Tomat- og granatæblesalat af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 30 marts 2015 Yotam Ottolenghi har med bogen ‘Plenty More’ lavet en fantastisk efterfølger til ‘Plenty’, der udkom forrige år. Bogen indeholder 150 smagfulde, velduftende grønne retter og udgives den 18. maj. Andre læste også:Ugens anbefaling|”Den usynlige krig” af Boris Hansen5 spændende krimier med masser af nervepirrende actionJulegaver: 10 lækre bøger om mad og drikkeDøden i kurbadet. Mesterdetektiven Anne-Maj Mortensen er tilbage i ny hyggekrimi fra Anna Grue10 nye nordiske krimier i 2023Læseguide til Byen brænderPasta med svampe og mascarpone er efterårets bedste pastaret. Få den lækre opskrift fra Louisa Lorang lige her!Line Kyed Knudsen om den allersidste K for Klara-bog: Det her er den modigste bog i serien Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Yotam Ottolenghi har med bogen ‘Plenty More’ lavet en fantastisk efterfølger til ‘Plenty’, der udkom forrige år. Bogen indeholder 150 smagfulde, velduftende grønne retter og udgives den 18. maj.
Andre læste også: