Hvis det er os, Adam Silvera, Becky Albertalli, YA, young adult

Efterårets helt store love story nåede ikke at udkomme, før to af tidens største YA-forfattere, Becky Albertalli og Adam Silvera, delte nyheden online om en planlagt filmatisering af deres fællesroman Hvis det er os.

Hvis det er os kommer som film

Arthur og Bens mange do-over-dates i New Yorks gader forventes at blive filmatiseret af Anonymous Content i samarbejde med den prisvindende skaber bag successerien 13 Reasons Why. Vi har hørt, at både Becky og Adam vil være involveret i filmen.

Vi ved endnu ikke, hvornår filmen får premiere, om den kommer i de danske biografer eller hvem, der er på rollelisten. Både Becky og Adam har delt filmnyheden om Hvis det er os på deres Instagram.

https://www.instagram.com/p/BoRp98EgP4G/?taken-by=beckyalbertalli

Læs også: Et tilfældigt møde ender i katastrofale dates – læs Arthurs kapitel her

https://www.instagram.com/p/BoRpxhZlIoW/?taken-by=adamsilvera

Læs også: Kærestesorger og do-over-dates – læs Bens kapitel her

Læs mere om Hvis det er os

Hvis det er os, Adam Silvera, Becky Albertalli, YA, young adult

Ben er en drømmer – såret og i gang med at sende ekskærestens ejendele retur. Arthur er i New York for første gang – og kæmper for at føle sig hjemme. Første gang de ser hinanden, støder de bogstaveligt talt sammen på et posthus.

Derefter finder de hinanden igen ved hjælp af Craigslist. Måske er det skæbnen, men efter en række katastrofale første dates, bliver de måske nødt til at se i øjnene, at universet skulle have blandet sig helt udenom.

→ Tilføj Hvis det er os til din Goodreads

Køb Hvis det er os her


Se vores liste med 15 anbefalinger og find den bedste bog 2023/2024.