Børnebøger Carlsen Inspirationslister og guides

Tag på opdagelsesrejse med tre fantastiske børneatlasser

Drømmer I jer også tit ud på rejser og eksotiske eventyr hjemme hos jer? Verden er stor og spændende – her er tre fantastiske børneatlasser, som er skønne at gå på opdagelse i for hele familien. Her kan I blive klogere på, hvilke dyr der lever i Australien, hvad Rio de Janeiro er kendt for og meget, meget mere.

God læse- og rejselyst!

Kort over verden

Det fineste atlas, man kan tænke sig, hvor hele familien kan nyde de smukke og eventyrlige illustrationer og drømme sig væk til de fremmede lande.
Landene vises på tegnede kort, hvor de største og mest ikoniske nationale monumenter er fremhævet side om side med sjove faktaoplysninger om landene.

Vi anbefaler bogen til børn i alderen 5+

Kort over verden

Du kan finde bogen hos din boghandler eller her

Storbyatlas

Rejs Jorden rundt med denne smukt illustrerede bog om 30 STORBYER fra hele verden. Oplev berømte mennesker, flotte bygninger, kulturelle seværdigheder og børnevenlige rejsemål i 30 detaljerede by-guider, som giver mange sjove timer for både børn og voksne.

Bogen omfatter: Lissabon, Barcelona, London, Amsterdam, Paris, Rom, Berlin, Helsinki, Oslo, København, Stockholm, Athen, Istanbul, Prag, Budapest, Moskva, Montreal, Toronto, Chicago, New York, San Francisco, Mexico City, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Cape Town, Hong Kong, Tokyo, Seoul, Mumbai og Sydney.

Vi anbefaler bogen til børn i alderen 5+

Storbyatlas

Du kan finde bogen hos din boghandler eller her 

Børnenes store billedatlas

Med billedatlassets 15 store og smukt illustrerede kort kan I udforske vores spændende verden. Her finder I berømte seværdigheder, og I kan gå på opdagelse for at finde ud af, hvor de forskellige dyr og folk lever i verden.

Vi anbefaler bogen til børn i alderen 5+

Børnenes store billedatlas

Du kan finde bogen hos din boghandler eller her b

Tag et smugkig i bogen her: 

Drømmer du og ungerne om at rejse ud på eventyr her i de grå vintermåneder? ? Med de 15 store og smukt illustrerede kort i "Børnenes store billedatlas" kan I udforske vores spændende verden. Her kan I læse om berømte seværdigheder og finde ud af, hvor de forskellige dyr og folk lever. Fra 5 år. Bogen udkommer 1. marts, men kan allerede forudbestilles nu.

Slået op af Forlaget Carlsen i 23. februar 2017

neatlasser, børneatlasser, børneatlasser. børneatlasser

atlas for børn. atlas for børn. atlas for børn.