Indefra

Stefan Ahnhem: Det skal jeg læse i min sommerferie

Stefan Ahnhem: Det skal jeg læse i min sommerferie

Er du nysgerrig på, hvad dem du læser, læser? På L&R er vi vilde med at høre om, hvad vores forfattere læser, hvor de henter deres inspiration, og hvem de beundrer. Derfor har vi spurgt en række forfattere, hvad de skal læse her til sommer. Her fortæller Stefan Ahnhem.

Stefan Ahnhem

Jeg skal læse “The Magicians” af Lev Grossman. En slags “Harry Potter” for voksne. Om en decadent magikerskole. TV-serien har snart premiere på HBO, så planen er, at blive færdig med første bog inden.

“Min geniale veninde” af pseudonymet Elena Ferrante, skal jeg også læse. Jeg ved ikke meget mere end at den skulle være helt fantastisk, og at det stadig er et stort mysterium, hvem der har skrevet den.

“De smukkeste” af Karin Slaughter, skal jeg også læse. Jeg har hørt så meget godt om denne krimidronning, men har indtil nu ikke læst noget af hende. Når jeg læser krimier, ønsker jeg at vide så lidt som muligt, inden jeg går i gang med den første side.

“Hende du forlod” af Jojo Moyes, er også på listen. Jojo Moyes er blevet anbefalet af så mange venner nu, at jeg bliver nød til at læse en af ​​hendes bøger. En kærlighedshistorie, der tager udgangspunkt i et maleri, som vi følger fra første verdenskrig frem til 2006.


Stefan Ahnhem er aktuel med Den niende grav, som du kan købe hos din bogforhandler, eller her til 99,95

Stefan Ahnhem: Det skal jeg læse i min sommerferie