Carlsen Bøger til baby Børnebøger Børnebøger 0-2 år Læs let bøger Sebastian Klein Viden

Lær om dyr med Sebastian Klein. Papbøger om dyr for de mindste

Lær om dyr med Sebastian Klein. Papbøger om dyr for de mindste

Sebastian Klein er et hit blandt nysgerrige og dyreinteresserede børn, og den naturglade tv-vært og forfatter har igennem mange år formidlet sin viden om dyrenes forunderlige verden til både børn og voksne. For første gang udkommer nu dyrebøger med Sebastian til de allermindste.

Måske du husker ham som Dr. Pjuskebusk fra DR-programmet Naturpatruljen, eller måske har du kigget med, når dit barn har set Ramasjang.

LÆS OGSÅ: Læs med Sebastian Klein er faglig letlæsning krydret med spændende fortællinger

Sebastian Klein har også udgivet en række dyrebøger til børn, der lige har knækket læsekoden, og som elsker facts og sjove historier om verdens vildeste og mærkeligste dyr eller fortidsvæsner, fx letlæsningsbøgerne Læs med Sebastian Klein til børn i alderen 9+ og Verdens 100 farligste dyr og andre fantastiske bøger til dyreglade børn.

LÆS OGSÅ: Sebastian Klein: Bøger til nysgerrige og entusiastiske dyreelskere

Sebastian Klein har siden midt i 1990’erne været én af landets absolutte eksperter, når det kommer til at formidle vild viden om dyr til børn. Her kan du læse mere om de nye papbøger og kort til de allermindste dyreglade børn.
Sebastians store bog om bondegårdens dyr for de små

Lær om dyr med Sebastian Klein. Papbøger om dyr for de mindste

Tag med på bondegårdsbesøg med den populære dyreekspert Sebastian Klein, og mød flotte heste, gryntende grise, søde dyreunger og mange andre dyr, der bor på bondegården.

Bogen er i et stort, lækkert format i solid kvalitet og har et sprudlende og farverigt look. Ud over masser af flotte fotos af bondegårdens dyr indeholder bogen også dyrefakta og er velegnet til ordindlæring og samtale mellem det dyreglade barn og voksen.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe Sebastians store bog om bondegårdens dyr for de små online eller i din nærmeste boghandel.
Sebastians store bog om vilde dyr for de små

Lær om dyr med Sebastian Klein. Papbøger om dyr for de mindste

Tag med i zoologisk have med den populære dyreekspert Sebastian Klein, og mød dyrene på savannen, frække aber, søde dyreunger og mange andre vilde dyr.

Bogen er i et stort, lækkert format i solid kvalitet og har et sprudlende og farverigt look. Ud over masser af flotte fotos af vilde dyr indeholder bogen også dyrefakta og er velegnet til ordindlæring og samtale mellem det dyreglade barn og voksen.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan købe Sebastians store bog om vilde dyr for de små online eller i din nærmeste boghandel

Sebastian Klein – Dyreunger

Lær om dyr med Sebastian Klein. Papbøger om dyr for de mindste

Ny bog i Sebastian Kleins populære papbogsserie for de allermindste dyreglade børn: Dyreunger.

Tag med Sebastian Klein i zoologisk have, på bondegården, til stranden og mange andre steder, og mød de sødeste søde dyreunger. Lær dyrenes navne, og kig på de flotte fotos imens.

Fra ca. 12 mdr.

Du kan finde Sebastian Klein – Dyreunger online her eller i din lokale boghandel fra d. 15. maj
Min egen kuffert med dyrekort – Lær om dyr med Sebastian Klein

Sebastian Klein, dyrebog, børnebog, børnebøger, papbog, papbøger, bøger til de mindste,

Lær om dyr med Sebastian på en anderledes måde! Kufferten indeholder 25 dyrekort i solid papkvalitet, hvor der på den ene side er et foto af dyret, mens Sebastian fortæller om dyret på den anden side. Mød alt lige fra snegle og mariehøns til elefanter, køer og krokodiller.

Kufferten er tiltænkt de alleryngste dyreglade børn, så udvalget af dyr er letgenkendeligt, og teksten er kortfattet. Kufferten indeholder også et vejledningskort, der kommer med inspiration til, hvad kortene kan bruges til.

Fra ca. 1 år.

Du kan finde kufferten med dyrekort online her eller i din lokale boghandel.
Sebastian Klein på bondegården og Sebastian Klein i zoologisk have

Sebastian Klein, Sebastian Klein på bondegården, dyrebog, børnebog, børnebøger, papbog, papbøger, bøger til de mindste
Sebastian Klein, Sebastian Klein I zoologisk have, børnebog, børnebøger, papbog, papbøger, bøger til de mindste, dyrebog, bog om dyr

Tag med Sebastian på besøg i dyrenes verden. I Sebastian Klein på bondegården kan du lære mere om bondegårdens dyr, når Sebastian møder gryntende grise og summende bier, sjove geder og søde kattekillinger.

Sebastian Klein i zoologisk have fortæller Sebastian om verdens eksotiske dyr, lige fra farlige løver og hapsende krokodiller til smukke papegøjer og søde bjørneunger.

Begge bøger er fyldt med masser af fine billeder – perfekte til at pege og fortælle historier om de søde og sjove dyr.

> Du kan finde Sebastian Klein på bondegården online her og Sebastian Klein i zoologisk have online her. Begge bøger kan også findes i din lokale boghandel.