CarlsenPuls Bøger til unge Sarah Engell Young Adult-romaner

Sarah Engells tre første YA-romaner er tilbage på hylderne i nye klæder

sarah engell, ya, young adult, forbandede mødom, forpulede kærlighed, hvis bare, ungdomsbog, ungdomsbøger

Som læser sætter du helt sikkert pris på flotte forsider og stærkt indhold, og det er lige præcis det, du får med genudgivelsen af Sarah Engells tre første YA-romaner. Du finder dem på hylderne fra den 15. november.

Hvis bare …

hvis bare, sarah engell, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

Sofie er 17 år. Hun er droppet ud af gymnasiet og flyttet fra Falster til København, hvor hun har lejet et værelse hos en kvinde med alt for mange katte. Der er kattebakker over alt.

Mor er bekymret over Sofies manglende uddannelse. Hvordan skal hun nogensinde møde en mand, hvis hun ikke går på universitetet? Og hvorfor kan hun ikke være ligesom sin storesøster Margrethe?

Så er der det med fyrene. Det kører ikke rigtigt. Der er også noget med en slankekur. Og så skal hun også lige stoppe med at ryge. Det er ikke nemt at være Sofie.

Forudbestil Hvis bare… her eller hos din lokale boghandler.

Forbandede mødom

Forbandede mødom, sarah engell, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

Maria og Christina har været bedsteveninder i evigheder og har ingen hemmeligheder for hinanden.

Men da Christina får en ny kæreste, bevæger hun sig hurtigt ind i en verden, hvor Maria ikke kan følge med. Endnu.

Det skulle have været en sommer med venskab, forelskelse og fester, men i løbet af de solfyldte dage og varme nætter skrider verden og mange af dens grænser langt ud for Maria …

Læs også fortsættelsen Forbandede kærlighed.

Forudbestil Forbandede mødom online her eller hos din lokale boghandler.

LÆS OGSÅ: “Bøgerne hjælper med at sætte ord på det svære og mørke” – Sarah Engell

Forpulede kærlighed

forpulede kærlighed, sarah engell, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger

Fortsættelsen til Forbandede mødom.

Maria var sikker på, at alting ville ordne sig, når først hun slap af med sin forbandede mødom. Så ville hun og Jannick endelig være rigtige kærester. Men det er ikke så let bare at give sig hen, når Jannick samtidig har alt for travlt med sin veninde, Julie, og når ens far er flyttet og har efterladt dig alene med din mors klæbende ulykkelige kærlighed.

Hvordan kan man overhovedet stole på kærligheden? Og hvordan kan man tro på, at man ikke bare mister den igen, fordi man ikke er lækker nok eller modig nok? Eller fordi man selv fucker det op …

Forudbestil Forpulede mødom online her eller hos din lokale boghandler.

Slå ventetiden ihjel med disse bøger af Sarah Engell

Valget

valget, sarah engell, ya, young adult, ungdosmbog, ungdombsbøger

18-årige Xenia er godt på vej til at blive frontfigur for Etisk Parti, hvor hun både kan få indfriet egne ambitioner og forhåbentlig gøre den forskel i verden, som hun brænder så meget for.

Men da hun møder en lille pige, der er flygtet alene til Danmark, bliver hun sat i et svært dilemma, for det viser sig hurtigt umuligt at vælge både succes og samvittighed.

Situationen spidser til, og tidspunktet, hvor hun må træffe et valg rykker tættere på.

Læs et uddrag af Valget eller køb bogen online her eller hos din lokale boghandler.

Se bogtraileren

21 måder at dø

21 måder at dø, sarah engell, ya, young adult

Hvor lang tid tager det at gå fra at være en af klassens mest populære piger til at være en social taber, udstødt og stemplet af alle? Ikke ret lang tid, konstaterer Stella, da hun efter en misforståelse kommer på kant med sin bedste veninde, Amalie.

I løbet af ingen tid får Amalie vendt klassen mod Stella, og Stella kan mærke, hvordan hun langsomt dør indvending. Den musik, der før var hendes et og alt, visner, og de få mennesker, som hun stadig stoler på, falder fra. Så hvad er der tilbage at kæmpe for? Ingenting. Det er jo bare at vælge en af de 21 måder, som hun har listet op. 21 måder at dø …

Læs et uddrag af 21 måder at dø eller køb bogen online her eller hos din lokale boghandler.

Om Sarah Engell

Sarah Engell er en af de stærkeste stemmer inden for den realistiske ungdomsroman lige nu. Hun er især kendt for sin evne til at ramme de mest aktuelle emner og beskrive dem på en måde, som unge læsere kan spejle sig i.

Sarah Engell debuterede på Carlsen i 2009 med ungdomsromanen Hvis bare … Siden har hun skrevet flere bøger for både unge og voksne og blandt andet fået stor ros for sin bestseller 21 måder at dø, som anmelderne kaldte “en fantastisk flot, aktuel og vedkommende roman” samt “årtiets bedste ungdomsroman”.

Sarah Engells roman Hjertet er 1 organ fik fem hjerter i Politiken, fem stjerner i Berlingske og er blevet kaldt en “usædvanlig stærk og litterær præstation.”


Har du lyst til at læse mere? Find flere store oplevelser på vores liste med nye bøger 2023/2024.