Uncategorized

Er du Michael Katz Krefelds største fan?

Michael Katz Krefeld, Quiz, Quizsvar

Har du gættet med i vores store quiz om Michael Katz Krefeld? Og kan du kalde dig selv for den største fan af den danske krimiforfatter? Find ud af det herunder, hvor vi deler quizsvarene med dig.

Har du endnu ikke deltaget i vores store konkurrence om en iPad og et halvt års abonnement til Saxo Premium? Så følg linket herunder, hvis du kunne tænke dig at være med.

Quizzen afsluttes fredag den 12. april 2019.

Du finder quizzen lige her

Hvis du endnu ikke har deltaget, så scroll ikke længere, for vi afslører svarene nederst i artiklen.


Er du Michael Katz Krefelds største fan?

En sen nattetime træffer den nyudnævnte politikommissær Cecilie Mars et fatalt valg, der får vidtrækkende konsekvenser. Hendes fejltrin er blevet overvåget og filmet, og nu truer en anonym person med at afsløre alt, hvis hun ikke følger hans skræmmende agenda.

Køb Mørket kalder online eller i din foretrukne boghandler.

Cecilie trækkes ind i en uhyggelig plan om selvtægt, der tvinger hende til at overveje, hvor langt hun er villig til at gå for

at skaffe retfærdighed. Samtidig vokser hendes fornemmelse af, at den der truer hende skal findes i hendes omgangskreds.

MØRKET KALDER er en ny selvstændig storbykrimi om politikommissær Cecilie Mars. Michael Katz Krefeld vandt Krimimessens publikumspris i 2018 og Martha-prisen i 2016. Han er blandt andet forfatter til den internationale bestsellerserie om privatopdageren Ravn.


Quiz-svarene

1: Michael Katz Krefeld har tidligere været manuskriptforfatter på TV-serien NIKOLAJ OG JULIE

2: ELISE har aldrig været hovedperson i en af Michael Katz Krefelds krimier.

3: Victorias favorit fra Lagkagehuset er KANELSNEGLE?

4: Michael Katz Krefeld dedikerer alle sine bøger til sin kone LIS.

5: Ravns afdøde kæreste arbejder som FORSVARSADVOKAT.

6: SORT SNE FALDERer blevet kåret som bedste danske krimi.

7: Det er i PANS HEMMELIGHED, at tre døde med glansbilleder i hænderne bliver fundet.

8: Værtshuset på Christianshavn, hvor Ravn mødes med sine lokale venner, hedder HAVODDEREN.

9: Dybet, som er 4. bog i Ravn-serien, begynder med “DET VAR BLEVET MØRKT. OG FROSTEN BED. KLOKKEN VAR NI OM AFTENEN. MORTEN SPÆNEDE AFSTED. PÅ FLUGT.?”.

10: Der er ikke blevet brugt en SVENSKNØGLE som gerningsvåben i Michael Katz Krefelds krimier – endnu.

Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!