Saftige og søde citronsnurrer med et syrligt pift er et garanteret hit. Få opskriften fra kogebogen mummum her.
Du har sikkert spist adskillige snurrer med kardemomme eller kanel, men har du nogensinde prøvet en snurre med citron? Hvis ikke tør vi godt love, at du har en lækker smagsoplevelse til gode!
LÆS OGSÅ: Bag med mummum: De lækreste gammeldags fastelavnsboller med creme
Her får du opskriften på smagfulde citronsnurrer med remonce, marcipan og vanilje – så kan man næsten ikke ønske sig mere.
Ingredienser
18 stk | 2 timer og 30 minutter
Dej
- 100 g smør
- 30 g gær
- 1 dl lunkent vand
- 200 g creme fraiche
- 5 spsk. sukker
- 1 ⁄ 2 tsk. salt
- 500 g hvedemel
- 1 æg til pensling
Remonce
- 185 g marcipan
- 100 g blødt smør
- 50 g sukker
- 2 tsk. vaniljesukker
- saft og revet skal af 1 ⁄ 2 økocitron
Fremgangsmåde
Dej
- Smelt smørret i en lille gryde, og lad det køle af.
- Opløs gæren i det lunkne vand i en stor skål, og rør derefter creme fraiche, smeltet smør, sukker og salt i.
- Tilsæt hvedemel, og ælt dejen godt sammen.
- Dæk dejen med et viskestykke, og stil den til hævning et lunt sted i 1 time.
Remonce
- Del marcipanen i mindre stykker, og rør den sammen med smør, sukker, vaniljesukker og citronsaft i en skål.
- Hæld dejen ud på et meldrysset bord.
- Rul dejen ud i et stort rektangel med en tykkelse på 1 ⁄ 2 cm.
- Smør den nederste halvdel af rektanglet med remonce. Fold den anden halvdel over.
- Rul let ovenpå med kagerullen, så de to halvdele bliver presset sammen.
- Brug en pizzaskærer eller en skarp kniv til at skære tynde strimler på ca. 1 cm på den korte led af dejen.
- Tag fat i enden af en strimmel, og sno den rundt, så du ender med en snurre.
- Placer snurrerne på to bageplader beklædt med bagepapir.
- Dæk dem med et viskestykke, og lad snurrerne efterhæve et lunt sted i 30 minutter.
- Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
- Pensl forsigtigt snurrerne med sammenpisket æg, og bag dem i den varme ovn i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.
mummum
Mangler du inspiration til nemme hverdagsretter?
I denne flotte kogebog samler Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, som står bag madbloggen mummum, 100 opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager. Blandt andet indeholder bogen opskriften på deres pølsehorn, som alene har fået 250.000 kliks!
For makkerparret bag mummum er budskabet enkelt: Der skal altid være plads til god mad, uanset hvor travlt man har. Den filosofi har uden tvivl været med til at gøre mummum en af landets største og mest populære madblogge.
Nyheder fra mummum
mummum – airfryer favoritter
Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.
I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
Du kan finde yderligere inspiration på vores kategori for bagebøger og kagebøger.
Saftige og søde citronsnurrer med et syrligt pift er et garanteret hit. Få opskriften fra kogebogen mummum her.
Du har sikkert spist adskillige snurrer med kardemomme eller kanel, men har du nogensinde prøvet en snurre med citron? Hvis ikke tør vi godt love, at du har en lækker smagsoplevelse til gode!
LÆS OGSÅ: Bag med mummum: De lækreste gammeldags fastelavnsboller med creme
Her får du opskriften på smagfulde citronsnurrer med remonce, marcipan og vanilje – så kan man næsten ikke ønske sig mere.
Ingredienser
18 stk | 2 timer og 30 minutter
Dej
Remonce
Fremgangsmåde
Dej
Remonce
mummum
Mangler du inspiration til nemme hverdagsretter?
I denne flotte kogebog samler Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, som står bag madbloggen mummum, 100 opskrifter på bagværk, salater, aftensmad og masser af søde sager. Blandt andet indeholder bogen opskriften på deres pølsehorn, som alene har fået 250.000 kliks!
For makkerparret bag mummum er budskabet enkelt: Der skal altid være plads til god mad, uanset hvor travlt man har. Den filosofi har uden tvivl været med til at gøre mummum en af landets største og mest populære madblogge.
Du kan købe mummum online, fx hos Bog&idé, eller i din nærmeste boghandel.
Nyheder fra mummum
mummum – airfryer favoritter
Mummum er kendt for deres lækre opskrifter med få og simple ingredienser.
I denne kogebog får du nu også lækre opskrifter til din airfryer fra Mummum. Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Her får du deres bedste tips og opskrifter til at lave god mad i en airfryer. Du finder alt fra bagværk til middagsretter og snacks.
Du kan købe Mummum airfryer online, fx. hos Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.
Du kan finde yderligere inspiration på vores kategori for bagebøger og kagebøger.
Andre læste også: