Fiktion Bøger til unge

Læserne er vilde med Anna og det franske kys

Læserne er vilde med Anna og det franske kys

Læserne er vilde med Anna og det franske kys af Stephanie Perkins – og det er LOVEBOOKS-redaktionen naturligvis også.

Anna og det franske kys af Stephanie Perkins udkom d. 10. april, og internettet er allerede fyldt med positive anmeldelser og glade læsere, der deler deres begejstring for den lyserøde bog om den unge Anna, der bliver sendt på kostskole i Paris. Vi har samlet de mange anbefalinger, så du kan læse, hvad andre bogentusiaster synes om bogen.

Den sødeste kærlighedshistorie

Anna og det franske kys har vundet læsernes hjerter med dens sødme, humor og varme. Og netop bogens evne til at sprede sød stemning og mange smil er også det, som bloggeren Ida fra accioliber.wordpress.com elsker. “Jeg vil klart anbefale ‘Anna og det franske kys’ til enhver, der holder af søde ungdomsbøger, hvor man ikke kan lade være med at smile, fordi det simpelthen er så sødt. Sådan en bog er denne. Og jeg elskede det,” skriver hun på sin blog.

Iben fra boroughofbooks.com er enig og skriver i sin anmeldelse af bogen: “Jeg fløj igennem bogen og kunne slet ikke lægge den fra mig, og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at genlæse den mange gange. Den er helt perfekt afbalanceret, og jeg var helt forelsket og forårskåd, da jeg nåede sidste side.”

Bogen har evnen til at sprede kærlighed og ægte forelskelse. ”Fra side 1 var jeg 18 år igen og smaskforelsket,” skriver Dorthe Greve i sin brugeranmeldelse på Mofibo.

Indlevelse og en rejse til Paris

Anna og det franske kys foregår i det romantiske Paris, og bogen har fyldt flere læsere med et ønske om at følge i Anna og Étiennes fodspor og opleve Paris. ”Jeg følte i hvert fald fuldkommen, at jeg selv var der – faktisk føles det nærmest som om, jeg tog en rejse til Paris gennem bogen, hvilket var helt perfekt,” skriver Simone fra bloggen boghjoernet.dk.

kaeredig.blogspot.dk skriver Louise følgende om bogen: “Jeg blev med det samme transporteret til de parisiske gader, jeg sad til bords med Anna og hendes nye venner på kostskolen, og jeg følte med Anna og hendes kærlighedskvaler, som var det mig selv der oplevede dem.”

Tidlig begejstring viser sig også hos Instagram-brugeren @marialouchris, som skriver: “Jeg må indrømme at jeg efter 100 sider er lidt forelsket. I Anna, i Etienne, og især i Paris”, og Instagram-brugeren  @Christina_Ruskjaer stemmer i med ordene: “Super romantisk og hyggelig. Jeg får helt lyst til at komme til Paris.”

Umulig at lægge fra sig igen

Noget lader til, at Anna og det franske kys er en ægte tidsrøver, der er umulig at lægge fra sig, når man først er begyndt at læse den. ”Den er svær at slippe, nem at læse!” skriver Karin Søgaard Nielsen i sin brugeranmeldelse af bogen på Mofibo, og Linda Maria Petersen Hansen er enig: ”Super sød historie! Let og læse og tager ikke lang tid når man først er gået i gang!” skriver hun på Mofibo.

Instagram-brugeren @fsandraschwartz ville ønske, at bogen var længere: ”Nej, nej, NEJ! Nogle bøger må bare ikke slutte. Det er ikke fair, nu havde jeg det lige så godt i Paris med Anna, St. Clair og vennerne … Snøft!”, og Nico_Line skriver i sin brugeranmeldelse på saxo.com, at hun ikke kan vente på fortsættelsen. “Intet mindre end en fantastisk kærlighedsfortælling, jeg er virkelig solgt og kan slet ikke vente til den næste fra Stephanie Perkins udkommer! Læs den endelig og gør det gerne flere gange, den er virkelig god!”

Flere bøger af Stephanie Perkins

LOLA_DK_forside_udkast2 Billede1

De begejstrede læsere har heldigvis noget mere at glæde sig til, for d. 5. juni udkommer Lola og naboens søn af Stephanie Perkins, som er en selvstændig fortsættelse på Anna og det franske kys.

Lola og naboens søn handler om Lola, som er en spirende modedesigner, hendes kæreste er rockmusiker, og hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger, Calliope og Cricket, tilbage til nabolaget, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere …

Lola og naboens søn er akkurat lige så sød, lige så romantisk og lige så sjov som dens forgænger, og den efterfølges desuden af Isla og jagten på lykke, som udkommer til efteråret. Vi glæder os meget til at udgive fortsættelserne på Stephanie Perkins’ fantastiske kærlighedsfortælling.

Følg Forlagsliv med Bloglovin