Fiktion Inspirationslister og guides

Kærlighedsromaner: 15 bøger at forelske sig i til sommer

Sommeren er over os, og det betyder endelig mere tid til at dykke ned i de romaner, som er på vores evigt-voksende læseliste.

Hvis du er til søde, hede, hjerteknusende, tårevædende, flyvende sommerfugle i maven-kriblende kærlighedsromaner, så skal du læse med her. Vi har nemlig sammensat den ultimative læseliste for dig, der ser frem til at nyde en god kærlighedsroman under solens stråler (eller bag regn-duggede ruder… det danske sommervejr er som bekendt utilregneligt).

Audrey Carlan: Calendar Girl

Calendar Girl er den hede fortælling om Mia Saunders, der hurtigt skal skaffe 1 million dollars for at betale sin fars spillegæld af og tager beslutningen om at blive eskortpige. Audrey Carlans erotiske romanceserie består i alt af 12 afsnit, som er delt op i 4 Paperback-bøger, der er lige til at smide i strandtasken. For hvert afsnit befinder Mia sig i en ny by, med en ny mand. Det der skulle være ren forretning, bliver pludselig en følelsesmæssig rutschetur for Mia. Kærlighed var nemlig ikke en del af kontrakten. Der er garanteret hedebølger og stærk romantik i selskab med Calendar Girl.

Køb Calendar Girl serien her eller i din lokale boghandel.

Du kan læse e-bogen på Storytel og Bookmate.

Sophie Kinsella: Bryllupsnatten

Bryllupsnatten er en latterfremkaldende roman af Sophie Kinsella, der også er forfatteren til succesromanerne i Shopaholic-serien. Denne roman er dog selvstændig og kan nemt proppes med i kufferten på sommerferie for en sjov, romantisk sommerlæsning.

Lottie er romantiker med stort R, og vælger en dag til hendes storesøsters, Fliss, chok at gifte sig spontant med sin ungdomsforelskelse, Ben, og flyve på bryllupsrejse med ham langt væk til en græsk ø. Fliss vælger at følge efter parret for at sætte en stopper for ægteskabet, men det kan roligt siges, at hverken Fliss eller Lotties intentioner går som planlagt. Humor og romantik i skøn harmoni.

Lån Bryllupsnatten på biblioteket eller find den digitalt her.

Helen Fielding: Bridget Jones’ Baby

Dette er den humoristiske fortsættelse til Bridget Jones: På randen af fornuft. En Bridget Jones, som vi kender hende, men nu med babybule. Med presset fra at udløbsdatoen på hendes fertilitet hastigt nærmer sig, bliver dette en kærlighedsroman fyldt med pinagtige hændelser og skægge situationer, som kun Bridget Jones kan havne i. Pludselig finder hun sig selv gravid, og så er der det helt store spørgsmål, hun må stå over for: Hvem er faren til barnet? En skøn roman at nyde i sommervarmen, imens lattermusklerne bliver trænet.

Lån Bridget Jones’ Baby på biblioteket eller find den digitalt her. 

Husk samtidig at læse nr. 4 i serien: Bridget Jones: Vild med ham.

Du kan også læse e-bogen på Storytel, Bookmate eller lytte til den på Mofibo.

Maya Banks: Slow Burn

Er du til action, overtro og forførende erotik er Slow Burn-serien måske den rigtige sommerlæsning for dig. Serien består af 3 bøger, der intet mindre end drypper af forførelse, romantik og begær, og hvor vi følger Devereaux-brødrene gennem deres møde med forskellige kvinder. Bøgerne er alle selvstændige, hvilket vil sige, at du nemt enten kan nøjes med én til strandturen eller pakke hele stakken, hvis den står på en lang weekend i sommerhus.

Du kan låne Slow Burn-serien på biblioteket eller finde den digitalt her.

Du kan lytte til bogen på Storytel eller læse e-bogen på Bookmate og Mofibo.

Kelly Rimmer: Mig uden dig

Dette er kærlighedsromanen, der får dig til at række ud efter kleenex hele sommeren. En romantisk fortælling du vil nyde, hvis du er til forfattere som Jojo Moyes og Nicholas Sparks.

En dag på færgen hjem til Manly, møder Callum den unge miljøforkæmper, Lilah. De falder i snak og forelsker sig hovedkulds i hinanden. Alt er som det skal være. Lige indtil Lilah ikke længere kan skjule de symptomer på sygdom, hun længe har frygtet. Og som hun har holdt hemmeligt for Callum.

Du kan købe Mig uden dig her eller finde den digitalt her.

Du kan lytte til bogen på Storytel eller læse e-bogen på Bookmate og Mofibo.

Danielle Steel: Kysset

Er du til hård og hjerteskærende kærlighed denne sommer, er Kysset af Danielle Steel måske lige noget for dig. Isabelle Forrester lever i Paris i et ægteskab fyldt med penge men tomt for kærlighed. Et lystpunkt i hendes liv er, at hun til en fest har mødt den amerikanske forretningsmand, Bill Robinson, som hun straks føler sig på bølgelængde med. De holder kontakten gennem telefonsamtaler, indtil deres veje igen mødes i London. Her må de sande, at fortrolighed ikke er det eneste, de deler, og de må overgive sig til følelser og begær. Men så sker der noget, som vil forandre deres liv for evigt…

Du kan låne Kysset på biblioteket eller finde den digitalt her.

Du kan lytte til bogen på Storytel eller læse e-bogen på Bookmate og Mofibo.

R.K. Lilley: Love is War

 

Love is War er en dramatisk fortælling om den stormombruste kærlighed mellem Scarlett og Dante. I første bog hører vi Scarletts historie, hvor vi i bog nummer 2 får Dantes perspektiv. Scarlett og Dante var kærester i high school, og da de mødes igen blusser gamle flammer op. Men i bind 1 har Scarlett ikke glemt, at det var Dante, der  svigtede hende. Og hun vil knuse hans hjerte, som han knuste hendes. To medrivende paperbacks der er lige til at tage med på ferie.

Du kan låne Love is War på biblioteket eller finde den digitalt her.

Colleen Hoover: Det ender med os

Et nyt skud på stammen fra New York Times Bestseller-forfatter Colleen Hoover er Det ender med os. En fortælling om Lily, der forelsker sig i neurokirurgen, Ryle, og alt lader til at være for godt til at være sandt. Men Lily får lov at mærke, hvordan det nogle gange er den, der elsker dig højest, som også gør dig allermest ondt. Lily har ikke altid haft det nemt i sit barndomshjem, og da hendes kæreste fra dengang, Atlas, pludselig dukker op bliver der vendt op og ned på alting.

Køb Det ender med os som paperback her  og i din lokale boghandel. Du kan også finde den digitalt her.

Du kan læse e-bogen på Bookmate.

Colleen Hoover: Måske en dag

En smuk kærlighedsroman af Colleen Hoover, der vil vække følelser og tårer her i sommervarmen. Bogen byder på en blanding af sød musik, venskab, bedrag og ung kærlighed. Den musikstuderende Sydney nyder hver dag smuk musik fra altanen overfor. Det er Ridge, der spiller, og da de to mødes en dag, får Sydney håb for fremtiden trods et knust hjerte. De bliver hurtigt venner, og begynder at komponere og skrive musik sammen. Det varer ikke længe, før der opstår sød musik mellem dem… Men det var ikke meningen, at Sydney skulle falde for Ridge. Og Ridge har jo en kæreste.

Du kan købe Måske en dag som paperback her eller i din lokale boghandel. Du kan også finde den digitalt her.

Du kan læse e-bogen på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Colleen Hoover: Forbandede kærlighed

Hvis du ikke kan få nok af Colleen Hoover (bare rolig, det kan vi heller ikke.. så du må gerne tage alle 3 bøger med på ferie), så er Forbandede Kærlighed en bog for dig. Det er en stærk og hjerteskærende fortælling om Tate Collins og piloten Miles, der indleder et uforpligtende forhold, hvilket passer dem begge bedst, fordi Tate ikke har tid til en kæreste, og Miles ikke er ude efter kærlighed. De tror, de kan håndtere det, men indser begge at de leger med ilden. Det store spørgsmål bliver nu, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet for deres forhold: Spørg aldrig ind til fortiden. Forvent ikke en fremtid.

Køb Forbandede kærlighed i paperback her eller i din lokale boghandel. Du kan også finde den digitalt her.

Du kan læse e-bogen på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Vi Keeland: Bossman

Reese møder første gang den flabede og utroligt charmerende Chase Parker, da hun er på blind-date… med en anden mand. Hun har svært ved at glemme ham, og hvad er chancen for, at de mødes igen? I mod alle odds sker netop det en måned senere, da han pludselig står foran hende, som hendes nye chef. Hvis du er til flirtende, hed romantik på din sommerferie, anbefaler vi Bossman.

Køb Bossman som e-bog eller lydbog her eller lån bogen på biblioteket.

K.A. Tucker: Ti små åndedrag

Denne kærlighedsroman kan give dig både sommerfugle i maven og tårer i øjenkrogen denne sommer. Kaceys liv ligger i ruiner. Fire år tidligere mistede hun både forældre og kæreste i en bilulykke, og hun kæmper stadig med tabet. Hun flygter med sin lillesøster, Livie, til Miami for at starte på en frisk. Og Kacey er overbevist om, at hun kan klare alt… lige indtil hun møder den mystiske og meget flotte Trent, der bor inde ved siden af. Trent er opsat på at finde en vej ind i Kaceys hjerte. Selv hvis det indebærer, at han må fortælle en hemmelig, der kan risikere at knuse dem begge.

Køb Ti små åndedrag som e-bog eller lydbog her eller lån bogen på biblioteket.

Du kan læse e-bogen på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Cora Carmack: Losing it-triologien

 

Losing It-triologien er den perfekte sommerlæsning til dig, der gerne vil dykke ned i et hav af stærke følelser, hed romantik og den unge usikkerhed, der medfølger. Triologien er et bind af 3 bøger, der er flettet sammen via karaktererne, men sagtens kan læses selvstændigt. Bliss, Cade og Kelsey er bedste venner på college, og de bliver hovedpersonerne i hver sin bog om kærlighed på forskellige vilkår. Disse tre bøger er garanteret at slå gnistre under solens varme stråler.

Køb Losing it-triologien digitalt her eller lån den på biblioteket.

Du kan læse e-bogen på Storytel, Bookmate og Mofibo.

Lena Ackebo: Verdens smukkeste mand

Drømmer du om afslapning under sydens sol denne sommer, kan du springe med søstrene Mona og Barbro på et fly til Mallorca. De to søstre har ikke meget tilfælles ud over en trist barndom, men nu inviterer Barbro Mona med på charterferie, for at de kan komme tættere på hinanden. Dernede møder de intet mindre end Verdens Smukkeste Mand, som river benene væk under Mona og efterlader Barbro meget mistænksom. Dette bliver en ferie, der vil ændre deres liv for evigt.

Køb Verdens smukkeste mand digitalt her eller lån den på biblioteket.

Du kan læse e-bogen på Bookmate.

Amy Harmon: Skrøbelige skønhed

Denne skrøbelige kærlighedshistorie, Skrøbelige Skønhed, er fortællingen om en lille by, hvor fem high school-venner drager i krig og kun én af dem vender tilbage. Det er fortællingen om Fern, den stille pige, der forelsker sig i den smukke, populære Ambrose. Og om hvordan rollerne er byttet om, da Ambrose vender hjem fra krig. Dette er en moderne Skønheden og Udyret-fortælling, der lærer os om, hvordan der er både en smule skønhed og en smule udyr i os alle.

Køb Skrøbelige skønhed her eller digitalt her.

Du kan læse e-bogen på Storytel, Bookmate eller lytte til den på Mofibo. Du kan også købe e-bogen eller lydbogen på lrdigital.dk.