Indefra

Derfor blogger forlaget om bøger

lindhardt og ringhofs bogblog forlagsliv

Dedikerede boglæsere har i den grad taget Lindhardt og Ringhofs egenproducerede forlagsblog til sig, og måned for måned lægger et stigende antal læsere vejen forbi Forlagsliv.

Hver dag klikker mere end 1.000 læsere sig ind på bloggen for at læse en eller flere af de tusind artikler skrevet af redaktører, pressemedarbejdere og forfattere på Carlsen, Akademisk Forlag og Lindhardt og Ringhof.

Hvorfor en forlagsblog?

“Forlagshuset Lindhardt og Ringhof ligger inde med et stort arsenal af gode historier og passionerede litteraturformidlere. Derfor bruger vi flere og flere ressourcer på at skabe unikt indhold til vores blog og youtube-kanaler,” forklarer markedschef Gertrud Smith:

“Nogle af vores historier har vi lyst til at få ud til læserne på et bestemt tidspunkt. Andre historier og nyheder henvender sig til et mindre nichepublikum og er derfor ikke interessante for de store medier. Dér er det godt at have en platform til at fortælle historien, så vi og forfatterne er mindre afhængige af om dagblade, magasiner, radio og tv har båndbredde og sendetid til at fortælle de gode historier om forlagets bøger og forfattere.”

De seneste 4 år har vist, at der er mange læsere til artikler om alt fra dialogisk læsning og børneyoga over litterære klassikere, kommende krimier, både kendte og ukendte forfattere og ikke mindst: behind the scenes-historier om alt fra skriveproces til hvordan et omslag bliver til.

Top 10 på forlagsliv lige nu

De mest populære artikler denne måned er (maj 2017):

Ny forlagschef for Carlsen

Lindhardt og Ringhof etablerer nyt forlag

5 ting som giver børn lyst til at læse

5 store romaner, der vil underholde dig hele påsken

Quiz: Hvor godt kan du din kongerække?

Bernard Cornwells vikinge-serie fortsætter

Sådan gør du det sjovt at læse sammen – 6 ting, dit barn vil elske!

Sci-fi og fantasy er også litteratur

Sådan passer du på dine bøger

Wilbur Smith fascinerer stadig

Danmarks største bogblog?

Forlagsliv.dk blev skabt i 2013 og har netop fået en større grafisk overhaling for at præsentere sig endnu bedre på både små og store skærme. De mest populære historier bliver læst af mere end 15.000 bogelskere. Læserne kommer enten via søgninger på google eller via links delt på facebook og linkedin.

Redaktionen bag forlagsliv.dk følger en lang række danske og internationale bogblogs – og vi elsker at lade os inspirere af smukke bogbilleder, artikler med kant, sjove forlagshistorier og læsernes passion. Vi ved ikke om vi er Danmarks største bogblog, men vi tror godt, at vi kan love at vi er den med den bredeste smag.

Leder du efter nogle af Danmarks bedste bogblogs, så har vi lavet en mini-guide til nogle af dem, vi synes bedst om:

-> Gode danske bogblogs

Vi har også lavet en guide til dig, der bare vil have inspiration til krimi-læsning:

-> Gode krimiblogs