Brødrene Price Mad og drikke

Forkæl familien søndag morgen med eggs benedict af Brødrene Price

Forkæl familien søndag morgen med eggs benedict af Brødrene Price

Den amerikanske diner har været baggrundskulisse i mange film, tv-serier, litteratur og indenfor malerkunsten. I kogebogen Prices diner deler Spise med Price-brødrene ud af deres yndlingsretter. En sand amerikansk kulinarisk rejser venter, hvor hver opskrift er en sand kærlighedserklæring til det autentiske, amerikanske køkken. 

Her kan du få Brødrene Prices svar på en ægte egg benedict og glæd familien med noget, der minder om solskin på tallerkenen garneret med røget skinke.

Du kan låne Prices diner på biblioteket eller købe den her som e-bog.

Bdrd. Price Pulled Pork Lindhardt og Ringhof

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 14.56.33

Læs også den nyeste kogebog af James Price

James Price: Mine livretter

Forkæl familien søndag morgen med eggs benedict af Brødrene Price

James Price har samlet mere end 150 af sine favoritretter i denne bog. Bogens opskrifter strækker sig fra suppe, pastaretter, mormormad over snacks, asiatiske inspireret retter, fisk og desserter. Kort sagt alle de retter, den kendte tv-kok holder af at lave hjemme i sit eget køkken.

Alle retter er gennemtestet, så du er sikret succes i dit eget køkken. Glæd dig til en kogebog, der er spækket med inspiration til både hurtig hverdagsmad og til festlige måltider.

Udover de mange opskrifter indeholder bogen en række små, hyggelige historier om James mange madoplevelser. Fortællingerne er illustreret med tegninger af Jens Hage.

Du kan købe Mine livretter online hos fx. Bog&Idé eller i din nærmeste boghandel.