Fiktion Danske romaner Erotik

Forførende og sanselig roman blev solgt til film, før den udkom som bog

sleep stalker, sanne gottlieb, erotik, forførelse, kvinderoman, forførelse,

Allerede før romanen Sleep Stalker var udkommet, havde bogen forført Zentropa til at købe filmrettighederne. Og også i romanen selv er forførelsen i fokus.

 

”Forestil dig at kunne vandre fuldstændig ubemærket ind i andre menneskers liv uden at blive opdaget” – Sleep Stalker.

Det indser romanens hovedkarakter Corinne, at hun kan, når hun sover, og snart herefter drages hun og læseren af et dampende univers på kanten mellem begær og besættelse, da Corinne møder den kinesiske læge Baobei.

Men forførelsen og begæret er ikke kun at finde i romanen. Allerede før Sanne Gottlieb endeligt havde sat det sidste punktum, var filmselskabet Zentropa blevet fristet af projektet og opkøbte derfor rettighederne.

Kun plads til drama i romanerne

Sanne Gottlieb, der er forfatter til Sleep Stalker, har et CV farverigere end de flestes. Hun har både været sanger, skøjteløber og skuespiller, samt journalist, model, radiovært og forfatter. Sanne Gottlieb har derfor også levet mange forskellige liv. Hun har levet i prompt og pragt som popstjerne i Asien, og så har hun været hjemmegående husmor i Danmark med studiet som sidevogn.

Men det sammensatte liv har ikke altid været nemt at navigere i, og det var først, da hun ramte bunden med skilsmisse og kærlighedssorger, at hun for alvor følte sig fri til at leve livet.

Efter at have sagt farvel til dramaet i hendes eget liv, har netop musik og romanskrivning givet hende muligheden for at bearbejde det i hendes skrivning, hvor tonerne kan gå højt og fantasien løbe løbsk.

Og i fremtiden bliver romanen også offer for endnu en dramatisering, nu hvor Zentropa har opkøbt projektet.

En drømmende flugt fra virkeligheden

Allerede på bogens første sider, bliver man introduceret til en verden svøbt i mørke, forførelse og mystik.

Udadtil lever den europæiske kvinde Corinne et dekadent liv i Singapore. Men mens hendes mand arbejder dagen væk, begraver hun den gnavende ensomhed i luksus og lir for at opretholde illusionen om, at hendes liv er lige så gyldent som hendes smykker.

“Ja, jeg elsker min mand, siger jeg, mens mit blik søger op imod nogle sorte pletter i loftet. Men jeg elskede Baobei til randen af vanvid. Hvis min mand var den klippe, jeg kunne læne mig op ad, så var Baobei den afgrund, jeg sprang i.” – Sleep Stalker af Sanne Gottlieb

Om natten omsluttes hun i en helt anden verden. Her forlader hun sin krop og den fængslende ensomhed for at begive sig ud i et sælsomt skyggeliv, hvor hun forelsker sig i en kinesisk læge. Hun bekender nattens oplevelser til et sandhedsvidne, og sammen forsøger de at finde mening i Corinnes lidenskab og begær.

Sleep Stalker er en både syret og sanselig roman om et menneskes besættelse af en fremmed, der driver hende gennem forførende følelser, samt længsel og lyst.

Sleep Stalker, der udkom i 2017, er Sanne Gottliebs debutroman.


 

Sleep Stalker af Sanne Gottlieb kan købes som e-bog eller lydbog.

 


Anmelderne om Sleep Stalker af Sanne Gottlieb:


❤ ❤ ❤ ❤ ❤  “En løfterig debutroman, der giver lyst til mere” – POLITIKEN om Sleep Stalker

“Atmosfæremættet debutroman” – INFORMATION om Sleep Stalker

“Gottliebs mystiske og drømmende debutroman er både syret, sød og sørgmodig” – LITTERATURSIDEN om Sleep Stalker


 

Læs mere om romanen her:

sleep stalker, sanne gottlieb, erotik, forførelse, kvinderoman, forførelse,På et dekadent luksushotel i Singapore sidder en ung europæisk kvinde. Hun er medfølgende hustru til en succesrig forretningsmand, og om natten vandrer hun alene rundt i en skræmmende og fremmed verden.

Da hun forelsker sig i en kinesisk læge, tager hendes skyggeliv en dramatisk og skæbnesvanger drejning.

Det bliver begyndelsen på en sanselig, erotisk og dyster fortælling om besættelse af et fremmed menneske, om søvn, ensomhed, længsel og lyst.

 

Jeg er Ellevilde Ella med bøger og er både uddannet litterat og journalist. Jeg er ikke kræsen, når det kommer til at spise varieret i forhold til genrer, og jeg bliver draget af gode fortællinger, skarpt sprog og karakterskildringer, der virkelig rammer. Jeg ville elske, hvis jeg kunne være med til at skabe mere læseglæde i det danske land, og det kan jeg netop her på bog.dk - HURRA!!