Young Adult-romaner Amerikanske YA-forfattere Bøger til unge Carlsen Jenny Han Romantiske bøger

Forfatteren bag Netflix-succesen Lara Jean har skrevet årets sommerhit

Forfatteren bag Netflix-succesen Lara Jean har skrevet årets sommerhit

Mangler du en romantisk serie til de lune dage? Så har vi gode nyheder til dig! Jenny Han, forfatteren bag Lara Jean-serien, har skrevet årets sommerhit.


Sommer-serien er skrevet af den kendte YA-forfatter Jenny Han. Bøgerne udkom faktisk før Lara Jean-serien, men har nu fået fornyet interesse på grund af Jenny Hans popularitet. Og det fortjener serien også!

LÆS OGSÅ: Smuglæs i Den sommer alting ændrede sig.

I seriens første bind, Den sommer alting ændrede sig, møder vi pigen Belly, der hvert år tager på sommerferie ved havet med hendes familie. Her møder hun hvert år de to brødre, Conrad og Jeremiah, som hun har kendt hele sit liv.


Denne sommer bliver dog anderledes, for Belly crusher på begge brødre, og hun bliver nødt til at tage et valg. Det bliver en sommer med store følelser, en sommer, hvor nye sandheder skygger for solen, og den sommer, hvor alting ændrer sig.

Sommer uden dig

I seriens anden bind, Sommer uden dig, tager Belly atter afsted mod sommerhuset. Men forholdet til de to brødre har ændret sig, og Belly kæmper stadig med det valg hun tog i første bog. Samtidig bliver familien konfronteret med livets skrøbelighed, og der bliver skabt nye relationer.

LÆS OGSÅ: Har du læst disse gode ungdomsbøger?

Sommer-serien handler derfor om mere end bare sød romantik. Den handler også om svære valg og nyfunden frihed væk fra familien. Der er fokus på de store følelser og første oplevelser, og bøgerne går direkte i hjertekulen.

Psst … tredje og sidste bog i serien udkommer d. 27. august 2020!Her kan du læse mere om Sommer-serien

Den sommer alting ændrede sig, Jenny Han, ungdomsbøger

I alle de år Belly har holdt sommerferie ved havet, har hun haft et crush på brødrene Conrad og Jeremiah. Men de har altid bare været venner.

Lige indtil den sommer altid ændrede sig. Lange blikke, generte smil og nye, ukendte følelser.

Problemet er bare, at det ikke kun er én af brødrene, som har fået øjnene op for Belly – det har de begge to.

Hvad skal Belly nu gøre?

Den sommer alting ændrede sig er første bog i Sommer-trilogien, der er skrevet af Lara Jean-forfatteren Jenny Han.

Fra ca. 12 år.

Du kan købe Sommer (1) – Den sommer alting ændrede sig online, eller i din nærmeste boghandel.


Sommer uden dig, Jenny Han

Belly plejer næsten ikke at kunne holde ventetiden til sommerferien ud. I år er det dog anderledes. Susannah er blevet syg igen, og Conrad virker … ligeglad. Alt det, der før var så godt, er smuldret mellem hænderne på hende.

Men en dag ringer Jeremiah og fortæller, at Conrad er forsvundet, og Belly ved, at der kun er en ting at gøre: Hun må hjælpe Jeremiah med at finde Conrad, så de kan være sammen igen.

Sommer uden dig er anden bog i Sommer-trilogien, der er skrevet af Lara Jean-forfatteren Jenny Han.

Fra ca. 12 år.

Du kan købe Sommer (2) – Sommer uden dig online, eller i din nærmeste boghandel.


Vores sommer sammen, Jenny Han

Belly har kun været forelsket to gange i sit liv, nemlig i brødrene Jeremiah og Conrad Fisher. Og kærligheden er gengældt – uheldigvis af begge brødrene.

Som årene er gået, er Belly dog blevet mere og mere sikker på, at hun har fundet sin soulmate. Men at sige ja til den ene Fisher-bror medfører uundgåeligt også, at hun må knuse den andens hjerte. Er Belly klar til at tage det endegyldige valg?

Vores sommer sammen er tredje bog i Sommer-trilogien, der er skrevet af Lara Jean-forfatteren Jenny Han.

Fra ca. 12 år.

Du kan købe Sommer (3) – Vores sommer sammen online, fx på Saxo.com, eller i din nærmeste boghandel.