Mad og drikke Bestsellere

Flyttehjemmefrakogebogen: Mini-mangotærte

Flyttehjemmefrakogebogen: Mini-mangotærte

Skal du til at flytte hjemmefra? Eller kender du en, der skal? Det er altid lidt svært og helt særligt at stå på egne ben for første gang. At skulle stå for budgetter, husholdning og daglig madlavning. Og derfor er der intet galt i at søge lidt hjælp.

Flyttehjemmefrakogebogen giver dig alt den hjælp, du har brug for til at overskue indkøbene og madlavningen. Der er nemlig gode råd, tips og tricks og masser af overskuelige opskrifter til forskellige anledninger. Også til skønne desserter – perfekt til fredagshygge! Prøv f.eks. mini-mangotærter. Du får opskriften her. Velbekomme!

Mini-mangotærte

tærte

40 g tærtedej (færdiglavet mørdejsrulle)
1/2 spsk. tørrede tranebær
2 tørrede abrikoser
40 g mango
20 g chokolade
1 lille tærteform

Kanelsukker
1 spsk. kanel
3 spsk. rørsukker

Udskær tærtedejen efter størrelsen på tærteformen (læg evt. formen på dejen) plus lidt at give af hele vejen rundt langs siderne af formen. Udskær dejen, så du har både til top og bund i din tærte.

Læg det største af dejstykkerne i bunden af din form. Skær abrikoserne i små skiver, og læg dem sammen med tranebær i bunden af tærten.

Skær en side af mangoen, så det svarer til ca. 40 g. Skræl mangostykket, og læg det ned i tærten. Riv så chokoladen, og fordel det ud over tærten. Læg dej-”låget” ovenpå, og drys med kanelsukker.

Bag i en 180 grader varm ovn i 10–15 minutter – eller indtil tærten er blevet gyldenbrun. Server med kanelsukker.

Tip:  Server evt. tærten med chokoladedrys: Riv et lille stykke chokolade, og drys det hen over tærten ved servering.


Flyttehjemmefrakogebogen

flyttehjemmefrakogebogen

Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag.

Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider.

Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere.

-> Køb bogen her.


Vil du gerne lave flere grønne retter? Så findes der også en grøn udgave, som er perfekt til dig, der gerne vil lave nemme vegetarretter.

Den grønne flyttehjemmefrakogebog

Flyttehjemmefrakogebogen: Mini-mangotærte

En oplagt kogebog til alle unge og nybegyndere i køkkenet, der gerne vil spise mindre kød.

Den grønne flyttehjemmefrakogebog indeholder 60 vegetariske opskrifter – hverdagsmad, salater, gæsteretter, snacks og fingermad samt søde sager. Og det er alt sammen noget, som man kan lave uden at have mange års erfaring i køkkenet.

Sebastian Randrup der også er forfatter til den årelange bestseller Flyttehjemmefrakogebogen præsenterer her nogle af de muligheder, der er i det grønne madunivers, for der er langt flere forskellige sanseindtryk, hvad angår tekstur, farve, kontraster, smag og tilberedningsmetoder, når man arbejder med grøntsager.

Køb Den grønne flyttehjemmefrakogebog hos din lokale boghandler eller online fx hos Saxo.com.