Bøger til unge Fagbøger

10 ting du ikke vidste om Kim Kardashian

10 ting du ikke vidste om Kim Kardashian

K for hvad? For Kardashian selvfølgelig! Kim, Kourtney og de andre søstre er alle mega brands og blandt verdens mest googlede personer. Katrine Memborg giver dig i bogen K for Kardashian alt det, du skal vide om den både skøre og imponerende Kardashian/Jenner-klan. Her er 10 ting, du nok ikke vidste om Kim:

★ Som lille drømmer hun om at blive skolelærer. Den drøm bliver vist som bekendt ikke helt til noget …

★ Før Kim bliver berømt, arbejder hun som stylist for blandt andre Lindsay Lohan og sangerinden Brandy.

★ Og det er netop Brandys lillebror, Ray J, Kim er kæreste med – og ham, hun laver den famøse sexvideo sammen med …

★ Et af Kims største forbilleder er Jennifer Lopez. ”Hun har aldrig nogensinde haft en dag, hvor hun ikke er lækker. Imponerende!”

★ Den reality-stjerne, der har tjent allerflest penge nogensinde, er sjovt nok Kim Kardashian.

★ I 2008 medvirker hun i ’Dancing with the stars’ (Vild med Dans), men bliver sendt ud som en af de første.

★ Kim får mellem 30.000 og 300.000 dollars for at tweete om et brand.

★ Som bare 19-årig bliver Kim gift med musikproducer Damon Thomas, men de går fra hinanden i 2003 efter fire år.

★ I 2011 bliver hun gift med basketballstjernen Kris Humphries, men beder om skilsmisse efter blot 72 dage. Om ægteskabet siger hun i “KUWTK”: ”Det var så forkert på alle måder. Vi fik de værste sider frem i hinanden, og vi skulle aldrig have været gift!”

★ Paris Hilton og Kim har gået i skole sammen, og det er faktisk Paris, der introducerer Kim for bylivet og ikke mindst, hvordan man begår sig blandt de rige og berømte.


forside-k-for

Familien Kardashian/Jenner fik sit eget reality-program i 2007. Dengang var der mange, der grinede af dem. I dag er alle fem søstre mega brands. De er blandt verdens mest googlede personer og ofte på forsiden af de helt store magasiner. Det er bestemt ikke kedeligt, det der foregår, og måske er det derfor, der er så mange, som følger med i deres farverige hverdag? De gør præcis, hvad de har lyst til – og er i øvrigt ligeglade med, hvad andre måtte tænke. Her kan du læse om de imponerende Kardashian/Jenner-søstre Kendall, Kylie, Kim, Kourtney og Khloé. Få et overblik over hele dynastiet, tjek din viden om familien i den store Kardashian/Jenner-quiz, og nyd bogens mange lækre billeder.

Katrine Memborg har været chefredaktør på forskellige magasiner, blandt andet Vi Unge, og er forfatter til flere bøger om populærkultur. Hun har fulgt familien, lige siden de første sæsoner af “Keeping Up With the Kardashians” blev vist.

-> Køb bogen hos din lokale boghandler eller her.