Fagbøger Fiktion Inspirationslister og guides

5 bøger som gør dig klogere – på dig selv og verden

5 bøger som gør dig klogere – på dig selv og verden

En bog kan være god på mange måder. Nogle efterlader indtryk og stof til eftertanke, andre underholder og får en til at glemme omverdenen, og andre bøger efterlader en klogere, end man var, da man påbegyndte læsningen.

Vi har samlet 5 bøger – en roman og fire fagbøger – som vil udvide din horisont, give dig ny viden og gøre dig klogere på dig selv og din omverden. Læs dem og bliv klogere på … 

Universet!

screen-shot-2016-11-15-at-13-42-50_burned

Teorien om Big Bang er den bedste model, vi i øjeblikket har om universets skabelse; men det betyder ikke, at det er den endelige sandhed. Men hvorfor er der stort set enighed om, at universet for 13,7 milliarder år siden blev skabt af en tætpakket klump, der rummede al energi og alt stof? Og eksisterede der noget inden Big Bang? Astrofysikeren Anja C. Andersen formidler teorier og forskningsresultater så enhver kan forstå – og nyde – det.

-> Køb bogen her.


 

Slægtsforskning!

screen-shot-2016-11-15-at-15-15-22_burned

Min europæiske familie af Karin Bojs fortæller den fascinerende historie om menneskets indtog i Europas historie – fra den første indvandringsbølge og op til i dag. Om vikinger, tidlige agerbrugere i Mellemøsten, fløjtespillende hulemennesker i Tyskland, Frankrig og andre lande.

Karin Bojs bestemte sig for at bedrive dybdegående slægtsforskning og gennem DNA-analyser få mere at vide om sine bånd til fortidens mennesker. Hun læste videnskabelige studier, interviewede førende forskere og rejste rundt i Europa for at følge sporene bagud. Den historie, hun fortæller i denne bog, er alle menneskers historie. DNA-trådene knytter os sammen …

-> Køb e-bogen her.


 

Den sovjetiske krig i Afghanistan!

screen-shot-2016-11-15-at-13-44-26_burned

Fra 1979 til 1989 deltog 1 million sovjetiske soldater i en altødelæggende krig i Afghanistan, hvor mere end 50.000 mennesker døde. Da dokumentaren Zinkdrengene første gang udkom i Sovjetunionen, blev den kaldt en ‘gang urigtig og æreskrænkende opspind’ og del af et ‘historisk kor af ondsindede angreb’.

Gennem interviews har Svetlana Aleksijevitj givet soldaterne, sygeplejerskerne og mødrene stemme, og det er en helt anden historie end den officielle, de fortæller om krigen i Afghanistan; ubærlige og gribende vidensbyrd om krigens sande væsen og dens konsekvenser for en hel generation.

-> Køb bogen her.


 

Kommunikation! 

screen-shot-2016-11-15-at-15-03-36_burned

Bliv en forrygende formidler med enkle redskaber fra en af Danmarks bedste kommunikationsrådgivere!

Brænd igennem er bogen til dig, der gerne vil blive bedre til at brænde igennem med dit budskab. Den kan bruges af alle, der gerne vil kunne tale eller holde oplæg i en større eller mindre forsamling. Hvad enten det er et oplæg på jobbet, en tale til familiefesten eller forberedelse til eksamen.

-> Køb bogen her.


 

Iværksætteri!

screen-shot-2016-11-15-at-14-53-23_burned

Masser af mennesker får idéer. De fleste ignorerer dem. Iværksættere handler på dem.

Tænk stort af Maiken Ingvordsen er en rigtig gør det selv-guide til dem, der ikke har en stor startkapital, for det behøver ikke at være en forhindring.

Tænk stort præsenterer læseren for en iværksættermodel, der i syv overskuelige trin gennemgår hvordan man konkret arbejder med motivation, research, produktudvikling, networking, markedsføring, salg m.m. Med et meget lille budget og en god plan kan du være i luften med din virksomhed om 3 måneder!

-> Køb bogen her.