CarlsenPuls Amerikanske YA-forfattere Fantasy Young Adult-romaner

Fem følelser du vil opleve, hvis du har læst Six of Crows eller gerne vil det

Kagens kald, det korrupte rige, six of crows, ya, ya fantasy, bøger, læsning, young adult

Blev du også blæst bagover, da du læste Six of Crows-duologien? Hvis ikke du har læst Kragens kald og Det korrupte rige endnu, har du et eventyr til gode, og helt spoiler-frit kan du her læse om de følelser, bøgerne efterlader dig med. 

1. Du vil gerne have en oneway-billet til Ketterdam


Det kan godt være, at Ketterdam ikke er et virkeligt sted, men du vil helt sikkert gerne afsted alligevel. Med en oneway-billet, naturligvis!

2. Du vil gerne være en del af krageholdet


Ketterdam er ikke nok. Du vil have mere. Efter at have læst Kragens kald og Det korrupte rige vil du ønske, at du kunne slutte dig til Kaz og hans slæng af krager og være en del af holdet.

3. Du drømmer om at blive en Grisha


Let’s be real. Du har helt sikkert tænkt tanken. Nina er en virkelig fed karakter, og hendes Grisha-evner er ingen undtagelse. Hvis du kunne slippe for at blive jagtet af fjerdanerne, ville du helt sikkert gerne være på Ninas hold også.

4. Du kan ikke få nok af Kaz Brekker


Får den mystiske og kølige Kaz dig også til at sukke for hårdt? Han er ikke kun lederen af de tyvagtige krager, men også den, der stjæler dit hjerte (og du kan selvfølgelig heller ikke få nok af Inej, Jesper, Waylan, Nina og Matthias).

5. Du er all about the OPTs


Er du vild med Jesper og Wyland, Kaz og Inej eller måske Nina og Matthias? Six of Crows har så mange one true pairings, at det kan være svært at vælge, og vi shipper dem alle sammen så meget!

Læs mere om bøgerne

Six of Crows #1 – Kragens kald

sommerlæsning, ferielæsningDet kriminelle geni Kaz har en drøm om at lede Ketterdams underverden, men han er ung og savner de andre banders respekt. Derfor påtager han sig en livsfarlig opgave, som ingen af de andre kriminelle tilsyneladende vil røre ved. Kaz sammensætter et højst usædvanligt hold af mindre respektable forbrydere fra underverdenen.

Kaz og hans lille hold er de eneste, der står mellem verden, som de kender den, og den enorme trussel, som de skal forhindre i at udfolde sig. Hvis de altså ikke slår hinanden ihjel først …

> Tilføj Kragens kald til din Goodreads-hylde her
> Læs det første kapitel af Kragens kald her

Six of Crows #2 – Det korrupte rige

Det korrupte rige, six of crows, kragens kald, leigh bardugo, ya, ya fantasy, young adultKaz og hans hold har gennemført århundredets mest dristige kup – og overlevet det. Men i stedet for at læne sig tilbage og nyde frugten af deres hårde arbejde, må de kæmpe for deres liv igen. De er blevet snydt og svækket, og holdets gejst og ressourcer er ved at nå et nulpunkt.

Magtfulde kræfter fra hele verden samles i Ketterdam for at finde hemmeligheden bag det farlige stof jurda parem, og på samme tid udfordre Kaz på hans evner og ikke mindst hans holds loyalitet. En krig ulmer i byens mørke og krogede gader – en kamp om genoprejsning og hævn, som vil afgøre Grisha-verdenens skæbne.

> Tilføj Det korrupte rige til din Goodreads-hylde her
> Læs det første kapitel af Det korrupte rige her

Se bogtraileren her

Pssst! Hvis ikke du kan få nok af Leigh Bardugos spændende Grishaverse, skal du glæde dig til efteråret, hvor vi udgiver Tornenes sprog – Midnatsfortællinger, der foregår i samme univers.

 

Der var engang … og det er IKKE for børn!

tornenes sprog, midnatsfortællinger, tornenes sprog midnatsfortællinger, leigh bardugo, ya fantasy, ya, young adultTornenes sprog – Midnatsfortællinger er en samling af dystre, eventyrlige fortællinger om en magisk verden med blodtørstige uhyrer, hekse, prinser og magiske væsner, der tørster efter magt, hævn og kærlighed. Det er fortællinger om unge, stærke piger, der trodser den klassiske forestilling om, at de skal vente på en, der er stærkere end dem selv, for at klare sig gennem en ondskabsfuld verden. Her tager pigerne sagen i egne hænder og begiver sig ud på farlige rejser, der meget vel kan koste dem livet, men som også kan få afgørende betydning for deres liv og lykke. Og de er ikke alle rene af hjertet …

 

King of Scars (1) – Den besatte konge

den besatte konge, king of scars, nikolai lantsov, grisha, grishaverse, ya, young adult, ungdomsbog, ungdomsbøger, bog, bøger, læs, læsning, ungdomsroman, leigh bardugo

Nikolai Lantsov er en hemmelighedsfuld prins. Ingen kender til de rædsler, han gennemgik under borgerkrigen i hans land, og han har ingen planer om at afsløre dem for nogen.

Hans land er truet af fjender udefra, og Nikolai er tvunget til at søge nye alliancer, da en voksende trussel mod den svækkede Grisha-hær nærmer sig. Imens kæmper Nikolai selv med en mørk magi, der spreder sig inden i ham dag for dag, og som truer med at tilintetgøre alt det, han har kæmpet for.

Men nogle hemmeligheder bør forblive hemmelige, og nogle sår kan aldrig heles.

King of Scars er en selvstændig serie i Grishaverset. Læs et uddrag af bogen her.

Køb Den besatte konge online her eller hos din lokale boghandler.