Ferieklar, Andreas Nederland & Frederik Hansen, Frida Brygmann, Glenn Ringtved, Kasper Hoff, Kim Ace, Line Knutzon, Nicolaj Kopernikus, Thomas Brunstrøm, Thomas Skov, Tobias Bukkehave

Find passet frem, pust badedyret op og gør dig klar til at tage af sted. I Ferieklar har ti virkelig sjove forfattere skrevet historier om, hvor galt det kan gå på en ferie, uanset hvor i verden man befinder sig.


Du kender det helt sikkert: hver morgen fra omkring april og et par måneder frem vågner poderne og ser ud på solskinnet med store, trætte øjne – og så spørger de: “Hvor mange dage er der NU til sommerferien?”

LÆS OGSÅ: Hvordan du selv får læst bøger, når du er på ferie med børn

Ungerne er SÅ ferieklar – og uanset om du vil fodre deres (rejse)fantasi, tælle ned sammen med dem eller blot give dem et godt grin inden sengetid, så er der godt nyt til både dig og ungerne! For: ti af Danmarks bedste forfattere har nemlig skrevet en række helt nye historier om rejser til hele verden – og ferier, hvor alt går galt.

På ferie med både Gud, Djævelen – og en rimelig træls søster

Når Gud endelig holder ferie, så går turen til Rhodos med all inclusive! Problemet er bare, at hans knap så gode ven, Djævelen, gør det samme. Og der er talentkonkurrence på hotellet. Det kan kun gå galt.

Et andet sted i verden er Rosa virkelig træt af sin storesøster. Men så kan en safaritur til Afrika være den perfekte ferieplan. Der er nemlig både farlige og giftige dyr, så Rosa lægger en plan.

LÆS OGSÅ: Se de nye børnebøger, der er på vej

Og har du nogensinde hørt om drengen Towli, som er opfostret af campister?

Og vidste du, at der findes ægte trolde på Bornholm, som har det med at hoppe ned i cykelanhængere?

Og hvem er de værste naboer, man kan få på campingpladsen, hvis man som Agnete har en mor, der har det svært med høje lyde? Det må være rockbandet De sorte musvitter. Det bliver en lang dag på Sigurds camping …

Ferieklar, godnathistorie, godnathistorier, sommerferie, børnebog

FERIEKLAR er en samling godnathistorier, der nok skal sende børn direkte på rejse til drømmeland.

Bogen indeholder bidrag af følgende forfattere:

Andreas Nederland & Frederik Hansen
Frida Brygmann
Glenn Ringtved
Kasper Hoff
Kim Ace
Line Knutzon
Nicolaj Kopernikus
Thomas Brunstrøm
Thomas Skov
Tobias Bukkehave

Ferieklar er illustreret af Thorbjørn Christoffersen


Om Ferieklar

Ferieklar, Andreas Nederland & Frederik Hansen, Frida Brygmann, Glenn Ringtved, Kasper Hoff, Line Knutzon, Kim Ace, Nicolaj Kopernikus, Thomas Brunstrøm, Thomas Skov, Tobias Bukkehave

I Ferieklar finder man 10 hylende morsomme historier, om ferier der ikke er gået helt efter planen.

Tag med de 10 forfattere på ferie rundt i hele verden.

I Ferieklar finder i blandt andet historierne om troldene på Bornholm, Gud på All-inclusive ferie på Rhodos og også om drengen Towli hvis forældre er campister.

Man kan også tage på ferie med Rosa, der er så træt af sin storesøster, at hun har planlagt en farlig tur til Afrika. Eller med Agnete og hendes lydfølsomme mor på camping, der får et temmeligt højlydt rockband som nabo.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Ferieklar online eller i din nærmeste boghandel.


Læs også de andre bøger i serien med sjove godnathistorier

Kampklar

En højtlæsningsbog med historier, der får børn til at drømme stort

Piger skal være dygtige og yndige; blodige og vilde; sjove og gakkede. Piger skal være lige præcis, som de er.

Netop dét er missionen med Kampklar, der indeholder ni historier om vilde, opfindsomme, modige, ja alle slags piger. Læs f.eks. om Freja, som udnævner sig selv til superhelt. Eller Alma, der bygger en rumraket.

Historierne i Kampklar er skrevet af Sanne Søndergaard, Sanne Cigale Benmouyal, Ane Cortzen, Marianne Iben Hansen, Trine Bundsgaard, Geeti Amiri, Ida Rud Nielsen og Silja Okking.

Fra 6 år.

Du kan købe Kampklar online eller i din nærmeste boghandel.Grydeklar, godnathistorier,

Den ultimative samling af gakkede, bizarre og platte historier, der garanterer grin!

Læs bl.a. historien om verdens kedeligste dreng, om pigen der fandt en statsminister i baghaven, og om, hvorfor man i virkeligheden prutter.

Godnathistorierne i Grydeklar er fortalt af nogle af Danmarks sjoveste forfattere.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Grydeklar online eller i din nærmeste boghandel.Juleklar, højtlæsning, julebog, julebøger, Andreas Nederland, Frederik Hansen, Frida Brygmann, Gitte LØkkegaard, Glenn Ringtved, Kasper Hoff, Kristina Aamand, Nicolaj Kopernikus, Thomas Brunstrøm, Thomas Korsgaard, Thomas Skov

Den er helt gal hos julemanden. Børn ønsker sig kun sorte sokker. Hvad er gået galt?

Selmas mor tror, det er halloween, men udenfor daler sneen, og der er kun få timer til, de skal danse om juletræet. Er hun blevet julebims?

Og vidste du, at det ikke kun er os mennesker, som fejrer jul? Det gør stankelben nemlig også!

LÆS OGSÅ: Gakkede godnathistorier med grinegaranti! Læs en historie fra Grydeklar

Juleklar er en samling godnathistorier, der nok skal få børn til at glæde sig endnu mere til jul.

Bogen er illustreret af Thorbjørn Christoffersen og indeholder historier af Frida Brygmann, Nicolaj Kopernikus, Andreas Nederland & Frederik Hansen, Glenn Ringtved, Thomas Brunstrøm, Kristina Aamand, Thomas Skov, Kasper Hoff, Gitte Løkkegaard og Thomas Korsgaard.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Juleklar – Godnathistorier, der får børn til at glæde sig i søvne online eller i din nærmeste boghandel.Kronisk bogelsker med gang i minimum fem bøger ad gangen. Har tilsvarende kronisk mangel på plads i reolen. Har haft fornøjelsen af at anbefale bøger til læserne i de godt tretten år, jeg har arbejdet i bogbranchen.