Bliv klar til jul! Juleklar giver dig 10 sjove godnathistorier

Kan børn glæde sig i søvne? Det forsøger nogle af Danmarks bedste børnebogsforfattere at bevise, at de kan med 10 sjove godnathistorier i Juleklar.


Godnathistorier der får børn til at glæde sig i søvne. Undertitlen på Juleklar siger det hele. Nogle af de bedste børnebogsforfattere herhjemme har med 10 fantastiske godnathistorier sat sig på en mission: At få børn til at glæde sig til jul – selv når de sover.

Frida Brygmann, Thomas Korsgaard, Thomas Brunstrøm, Nicolaj Kopernikus og Thomas Skov er blandt dem, der har bidraget med historier til bogen.

LÆS OGSÅ: Endelig er den her. Alle Totte- og Lotte-historierne samlet i en bog

Historierne i Juleklar er langt fra de typiske julefortællinger og handler ikke kun om alle julens glæder. Bogen handler nemlig også om alle de ting andre julen kan være: Travlhed, gaveræs og fråseri.

Alle 10 historier er skrevet i børnehøjde og med hver sin morale, der skinner klart igennem. Bogen er illustreret med flotte tegninger af Thorbjørn Christoffersen.Juleklar

Juleklar, højtlæsning, julebog, julebøger, Andreas Nederland, Frederik Hansen, Frida Brygmann, Gitte LØkkegaard, Glenn Ringtved, Kasper Hoff, Kristina Aamand, Nicolaj Kopernikus, Thomas Brunstrøm, Thomas Korsgaard, Thomas Skov

Den er helt gal hos julemanden. Børn ønsker sig kun sorte sokker. Hvad er gået galt?

Selmas mor tror, det er halloween, men udenfor daler sneen, og der er kun få timer til, de skal danse om juletræet. Er hun blevet julebims?

Og vidste du, at det ikke kun er os mennesker, som fejrer jul? Det gør stankelben nemlig også!

LÆS OGSÅ: Gakkede godnathistorier med grinegaranti! Læs en historie fra Grydeklar

Juleklar er en samling godnathistorier, der nok skal få børn til at glæde sig endnu mere til jul.

Bogen er illustreret af Thorbjørn Christoffersen og indeholder historier af Frida Brygmann, Nicolaj Kopernikus, Andreas Nederland & Frederik Hansen, Glenn Ringtved, Thomas Brunstrøm, Kristina Aamand, Thomas Skov, Kasper Hoff, Gitte Løkkegaard og Thomas Korsgaard.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe Juleklar – Godnathistorier, der får børn til at glæde sig i søvne online eller i din nærmeste boghandel.

Læs også

7 julehistorier

Bliv klar til jul! Juleklar giver dig 10 sjove godnathistorier

7 julehistorier – godter og gaver til alle ugens dage er en samling af klassiske, sjove og hjertevarme julehistorier af populære danske forfattere og stærke brands. 

Her er nok til at få hele familien i julestemning med bl.a. Anker, Rasmus Klump, Mumitroldene og mange andre skønne karakterer.

Fra ca. 3 år

Du kan købe 7 julehistorier – godter og gaver til alle ugens dage online eller i din nærmeste boghandel.Jeg startede i sin tid en bogklub med to af mine gymnasiekammerater og opdagede først for alvor, hvor givende det er at læse noget, andre har valgt. Nu læser jeg med en umættelig følelse af altid at forsømme en anden god bog og forsøger derfor ihærdigt at læse så mange klassikere og så meget forskelligt litteratur som muligt. Som studentermedhjælper på Lindhardt og Ringhof kan du her på Bog.dk finde mit navn på både artikler, lister og læseprøver.