CarlsenPuls Young Adult-romaner

Evan og Zoe – en kærlighedshistorie … måske

YA, young adult, ungdomsbog, ungdom

Kære Evan Hansen par – Evan og Zoe – har all odds imod sig. Måske.

Evan har længe drømt om den smukke Zoe Murphy. Hun er smuk, og hun får Evan til at ønske, at han helt kunne glemme sin angst og sin nervøsitet, men hun er også uopnåelig – i hvert fald for Evan, hvis du spørger ham selv.

Men da Evan bliver rodet ind i familien Murphys sorg over tabet af Zoes storebror, Connor, får han pludselig en chance for at komme tæt på hende. Hun er mistroisk i begyndelsen. Hun tror simpelthen ikke på, at Connor og Evan havde så tæt et venskab, som Evan påstår. For hvorfor har hun så aldrig hørt om ham?

Langsomt begynder den sørgende Zoe dog at få tillid til Evan, og den nærhed og trøst, som hun har savnet siden tabet af sin bror, finder hun hos Evan. Det udvikler sig til et forhold. Et forhold, der bygger på en løgn, og som har alle odds imod sig. Måske.

For Zoe og Evan ser noget i hinanden, som de begge har savnet. Og de genkender følelsen af at føle sig udenfor og alene. Måske kan de sammen trodse alle odds?

Zoe og Evans duet

En af de helt store hits fra musicalen Dear Evan Hansen er duetten “Only us”. Se og hør den her, når den bliver sunget Broadway-showets oprindelige stjerner, Laura Dreyfuss og Ben Platt.

Fun fact

Vidste du, at Becky Albertalli og Adams Silveras bestseller Hvis det er os faktisk har fundet sin titel efter denne sang fra Dear Evan Hansen?

På amerikansk hedder romanen What If It’s Us, og det er faktisk første linje i sangen her. Becky og Adam har heller ikke lagt skjul på, at det netop er fra denne sang, at deres titel er fundet.

Hvis det er os er inddelt i flere dele – og hver del har taget navn efter en linje i omkvædet af sangen “Only us”.

CarlsenPuls udgiver bøger, som kan mærkes – helt derind, hvor det betyder noget! Vi tror på, at store historier kan ændre verden. Vi udgiver de største, de bedste, de stærkeste og de vigtigste historier. Fordi litteratur betyder noget.