Er du klar til endnu et Bayview-mysterium?

Som det første ikke-engelsk talende land har CarlsenPuls sikret sig rettighederne til den selvstændige fortsættelse af bestselleren En af os lyver af Karen M. McManus. Er du klar til at tage med tilbage til Bayview High? 

Vi må vente lidt endnu, før vi igen kan tage på besøg på Bayview High – for den selvstændige fortsættelse til EN AF OS LYVER udkommer først i foråret 2020. Her er, hvad vi ved:

Imens Brownyn, Addy, Nate og Cooper har taget hul på livet efter high school – og gør sig klar til brylluppet mellem Ashton og Eli – bliver Bronwyns lillesøster, Maeve, fanget i et nyt mysterium. Hun og hendes venner må finde ud af, hvem der er på hævntogt, da den nyeste dille på Bayview High, en anonymt ‘sandhed-eller-konsekvens’-leg via tekstbeskeder udvikler sig fra at afsløre hemmeligheder til at tage liv …

Spændt? Det kan du roligt være! Og imens du venter i spænding på fortsættelsen til EN AF OS LYVER, så kan du glæde dig over, at du allerede i februar kan kaste dig over et nyt mysterium fra Karen M. McManus. Hendes 2. roman, PIGERNE FRA ECHO RIDGE, udkommer nemlig på dansk i februar 2019. Og her kan du forvente den samme page-turner-effekt, som gjorde, at vi og læsere i hele verden forelskede os hovedkulds i EN AF OS LYVER!

Husk også, at du kan møde Karen McManus den sidste weekend i oktober, når hun besøger BogForum i BellaCenter i København.

☞ Læs et uddrag af En af os lyver her.

En af os lyverAlle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.

Stræberen Brownyn, skønheden Addy, forbryderen Nate, sportsstjernen Cooper og outsideren Simon mødes til eftersidning. Simon havde planer om at offentliggøre noget saftig sladder om de fire andre, men han kommer ikke levende ud fra eftersidning.

Er én af de fire skyldige i mordet, eller er morderen en helt anden?

Du kan købe En af os lyver her.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=LbFsLtXqb-8[/embedyt]