Børnebøger Børnebøger 6-9 år Fagbøger til børn Sjove børnebøger Viden

Quiz! Hvor klog er du på de 100 sejeste mennesker i verden?

de 100 sejeste mennesker i verden, jacob riising

De 100 sejeste mennesker i verden af Jacob Riising er bogen, der giver dig og dit barn masser af facts, så I både kan fremstå kloge, hvis I skal imponere klasselæreren eller måske selv blive inspireret til selv at blive endnu sejere!

Der var en, der forhindrede 3. verdenskrig. En anden landede på månen. Og så var der en tredje, som strejkede for miljøet og fik børn over hele verden til at gøre det samme.

I De 100 sejeste mennesker i verden kan du sammen med dit barn læse alt om opfindere, astronauter, opdagelsesrejsende, skuespillere, sportsstjerner, vovehalse og alle mulige andre, der har gjort det federe at bo på planeten.

Jacob Riising, som du måske kender fra TV har skrevet en sjov og informerende bog om alle de mennesker (og en enkelt hund), som for alvor har gjort en forskel for vores verden. Og på sin egen helt fantastiske humoristiske måde tager Riising læseren i hånden og gør os klogere på den verden, vi befinder os i.

LÆS OGSÅ: De bedste børnebøger til de 7-12-årige

Kunne du tænke dig at finde ud af, om du overhovedet ved noget om verdens sejeste mennesker? Så skynd dig at tage vores quiz, hvor du netop kan teste, om du i det hele taget ved noget som helst om alle de seje, der har levet og lever på vores klode.

Ved du fx, hvad den første hund, der blev sendt ud i rummet hed?

Find ud af det i vores quiz.

Tag quizzen herunder:
(Hvis du ikke kan se quizzen, kan du trykke her)


De 100 sejeste mennesker i verden, Jacob Terp Riising

Jacob Riising har skrevet en bog om de 100 sejeste mennesker i verden.

På en humoristiske måde tager Jacob Riising læseren i hånden og gør os klogere på den verden vi befinder os i.

Læs blandt andet om Nelson Mandela der i 27 år har siddet i fængsel, for at forbedre de sortes rettigheder. Gotfred Kirk Christiansen som opfandt Lego. Og om Greta Thunberg der har fået børn i hele verden til at pjække fra skole i kampen for miljøet.

Fra ca. 6 år.

Du kan købe De 100 sejeste mennesker i verden online, eller i din nærmeste boghandel.