Børnebøger Carlsen Dav Pilkey Sjove børnebøger

Verdens sødeste hund … med verdens dårligste hundeånde!

Verdens sødeste hund ... med verdens dårligste hundeånde!

Forfatteren bag Hundemand og Kaptajn Underhyler har skabt en åndeløst spændende historie til børn i børnehavealderen. En historie, der tager pusten fra dig, hvis ikke du har tabt vejret forinden!

Hundeånde er historien om den skønne hund Hally. Hally bor hos familien Tosis, som er enormt glade for deres søde kæledyr. Der er bare ét (stort) problem…

Hally har en FRYGTELIG dårlig ånde.

Hundeånde, Dav Pilkey

Hallys fæle ånde slår alt ud. Blomsterne visner, bedstemødre falder om – ja, selv stinkdyrene holder sig på afstand af Hally.

Verdens sødeste hund ... med verdens dårligste hundeånde!

Familien Tosis MÅ gøre noget, og børnene i Tosis-familien gør alt for at slippe af med Hallys fæle ånde for at beholde deres bedste ven. Men måske kan Hallys hundeånde komme til gavn trods alt?

LÆS OGSÅ: Betjenten, der kan få dit barn til at læse! Fem grunde til at børn elsker Hundemand af Dav Pilkey

Forfatteren bag Hundeånde, Dav Pilkey, er kendt for sine sjove historier om helte i alle (de skøreste) former. Hundeånde henvender sig til yngre læsere (ca. 3 år) end læserne af Kaptajn Underhylere eller Hundemand-serien, men bogen er ligeså morsom og hjertevarmende som Pilkeys andre historier.


Dav Pilkey: Hundeånde


Hundeånde, Dav Pilkey

Hvad gør man, hvis man har verdens sødeste hund, men med verdens dårligste ånde?

Familien Tosis’ hund Hally har en virkelig klam ånde, der slår alt ud! Men kan familien Tosis finde en løsning på Hallys stinkende ånde, så børnene kan beholde deres elskede hund?

Hundeånde er en gennemillustreret og sjov billedbog af Dav Pilkey, forfatter og tegner bag de kendte serier Hundemand og Kaptajn Underhyler.

Fra ca. 3 år

Du kan finde Hundånde på dit nærmeste bibliotek.
Jeg er født og opvokset med et lånerkort i hånden, hvilket har ledt til en stor kærlighed for (og dyb afhængighed af) bøger. På Bog.dk lægger jeg lidt af hvert op – fx opskrifter, artikler samt quizzer om alt fra dyrerekorder til H.M. Dronningen.