Velkommen til Danmarks vilde og vidunderlige natur

Kom tættere på de danske dyr på land, til vands og i storbyen med Vilde vidunderlige dyr. Bogen er den perfekte guide til din og dit barns næste naturoplevelse.


Danmarks vilde dyr er både seje, sjove og søde, og så er de mestre i overlevelse. I Vilde vidunderlige dyr får du lov til at møde nogle af dem og høre fantastiske historier om deres liv.

I bogen møder du blandt andet andemor og hendes ællinger, der bevæger sig ud på en farefuld rejse fra deres varme, trygge altankasse til den store sø midt i byen.

LÆS OGSÅ: Mit store dyreatlas: Den ultimative gavebog til barnet der elsker dyr og natur

Du bliver også klogere på de vilde dyr: Vidste du for eksempel at gråsælen kan svømme flere hundrede kilometer? Og at hugormen er den eneste slange i Danmark, der er giftig? Eller at et pindsvin kan have 5.000 pigge?

LÆS OGSÅ: Vild med dyr? 12 gode dyrebøger til børn i alle aldre

Efter hvert afsnit får du også gode forslag til vilde vidunderlige oplevelser.

Lær blandt andet at spotte mussehuller, hvor hvis du er stille nok, måske også ser en lille mus titte frem. Eller lær at bygge en sej vandkikkert, så du kan se hvad, der bevæger sig i sandet.

Bogen er fuld af gode idéer til vilde vidunderlige oplevelser. Det er bare med at komme afsted!Vilde vidunderlige dyr

Vilde vidunderlige dyr, danske dyr, børnebog om dyr

Kom helt tæt på Danmarks vidunderlige natur!

Vilde vidunderlige dyr er 40 fortællinger til børn om den danske natur. Bogen er skabt på baggrund af DR Ramasjangs populære serie af samme navn.

I bogen kan man fx møde kongeørnen, som kan fange selv den hurtigste hare, eller man kan møde ræveungerne, som venter på, at deres mor kommer hjem fra jagt. Man kan også møde husmåren, der er lidt af en æggetyv, og hanpindsvinene, der slås for at imponere hunnerne.

Foruden en række gode historier giver bogen også forslag til aktiviteter, som hele familien kan lave i den danske natur.

Fra ca. 3 år.

Du kan købe Vilde vidunderlige dyr online eller i din nærmeste boghandel.