Børnebøger Carlsen

Isadora Moon: Halvt vampyr, halvt fe – og helt sin egen!

Isadora Moon: Halvt vampyr, halvt fe – og helt sin egen!

Isadora Moons far er vampyr, og hendes mor er fe. Dermed er Isadora noget helt særligt, nemlig en vampyrfe!

Isadora Moon er vild med solskin, sin fetryllestav og sin elskede Lyserøde Kanin, men samtidigt elsker hun også nattemørke, flagermus og sit sorte balletskørt. Det kan derfor nogle gange godt være lidt svært at være halvt fe og halvt vampyr …

Eventyr, glimmer og magi

Disse søde, gennemillustrerede børnebøger fortæller historien om Isadora Moon, en helt særlig pige, som nogle gange har lidt svært ved at finde ud af, hvor hun passer ind. Men selvom Isadora Moon er lidt anderledes end andre piger på hendes alder, så betyder det ikke, at hun ikke også laver normale ting såsom at gå i skole eller tage på camping.

Isadora Moon: Halvt vampyr, halvt fe – og helt sin egen!

Når vi møder Isadora Moon i den første bog, skal hun tage en stor beslutning: Hun skal nemlig vælge, hvor hun helst vil gå i skole. Hendes far mener helt bestemt, at hun vil passe perfekt ind på vampyrskolen, mens hendes mor er overbevist om, at feskolen lige er noget for Isadora. Isadoras skolevalg overrasker derfor begge hendes forældre, da Isadora Moon nemlig bare gerne vil være helt normal og gå i menneskeskole sammen med menneskebørnene.

Den magiske serie om Isadora Moon består indtil videre af seks bøger, hvor Isadora tager på eventyr i virkelighedens verden, selvfølgeligt tilsat et skud glimmer og magi!

Du kan låne de fine børnebøger på biblioteket.

Isadora Moon, Isadora Moon går i skole, børnebog, børnebøger, bøger til pigerIsadora Moon, Isadora Moon holder fødselsdag, børnebog, børnebøger, bøger til pigerIsadora Moon, Isadora Moon på camping, børnebog, børnebøger, bøger til piger

Isadora Moon, Isadora Moon går til ballet, børnebog, børnebøger, bøger til pigerIsadora Moon, Isadora Moon laver ballade, børnebog, børnebøger, bøger til pigerIsadora Moon, Isadora Moon på udflugt, børnebog, børnebøger, bøger til piger


Quiz: Er du fe, vampyr eller lidt af begge dele?

Er Isadora Moon-universet et hit hjemme i din familie? Her kan I tage en quiz og finde ud af, om I er feer, vampyrer eller måske lidt af begge dele.

1. Mit værelse er …

A. Sort med en himmelseng og tapet med flagermuse på.

B. Lyserødt, glimtende og fyldt med blomster, men i virkeligheden vil jeg allerhelst sove udenfor under stjernerne.

C. Sort og lyserødt med en fin karnap og et sengetæppe med stjerner.

2. Når jeg gør mig klar om morgenen …

A. Bruger jeg enormt lang tid på at pleje mit hår, bruger hårgelé og en kam for at være sikker på, at det sidder helt perfekt.

B. Svinger jeg min tryllestav for at give mig selv en ny frisure hver dag og tilsætter en smule glimmer for at gøre den ekstra magisk.

C. Mit hår er vildt og helt uregerligt. Det får bare lov til at passe sig selv!

3. Hvis jeg helt selv kunne bestemme min frokost, ville jeg vælge …

A. Tomatjuice, en rød smoothie og tomater … Jeg spiser alt, så længe det er rødt!

B. En sund suppe samt agernpandekager og en blomsternektar-yoghurt.

C. Franskbrød med penautbutter og et stort stykke gulerodskage til dessert.

4. På en perfekt dag ville jeg …

A. Jeg kan faktisk ikke lide at lave noget om dagen. Jeg vil meget hellere blive oppe hele natten og kigge på stjernerne.

B. Samle ting i skoven, hygge med magiske lejrbål og tage en svømmetur … Jeg er frisk på alt, så længe det foregår ude i naturen!

C. Have spektakulære teselskaber, flyve en smule og øve ballet.

5. Mit ideelle kæledyr og bedste ven ville være …

A. En flagermus med silkeblød pels og funklende sorte øjne.

B. Et hvilket som helst af skovens dyr.

C. En nuttet og intelligent kanin.

Isadora Moon: Halvt vampyr, halvt fe – og helt sin egen!

Resultater:

Hvis du har flest A’er er du en elegant vampyr! Du elsker natten, at flyve med din kæleflagermus og at kigge op på stjernerne.

Hvis du har flest B’er er du en funklende fe! Du elsker naturen og at bruge tid på at plukke blomster, at svømme i bækken og at gøre alting magisk.

Hvis du valgte flest C’er er du likesom Isadora halvt vampyr og halvt fe – og helt din egen!

Find flere Isadora Moon-aktiviteter her.

Jeg blev bogafhængig i en ung alder, hvor jeg var blandt det lokale biblioteks top tre mest lånende brugere. Siden har jeg tygget mig igennem krimier, kærlighedsbøger, tykke murstensromaner og alt derimellem – og jeg har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt! På Bog.dk skriver jeg artikler samt laver lister og læseprøver for at give den gode historie videre til andre bogorme.