Børnebøger Carlsen

Hr. Skæg præsenterer: Bøger med Hr. Skæg

Hr. Skæg præsenterer: Bøger med Hr. Skæg

Hr. Skæg har lavet masser af tv, men også både bøger og musik. Hvis I synes, det er svært at vælge, hvilken bog eller cd I skal starte med, så læs med her, hvor Hr. Skæg guider til bøgerne: 

Dengang Hr. Skæg startede i skole

Pris: 129,95 – hos din boghandler eller lige her

Her fortæller jeg om alt det spændende, mærkelige og helt vidunderlige ved at starte i skole. Jeg fortæller, hvordan jeg var nervøs for at starte i skole, og hvordan jeg overvandt det. Bogen er fint illustreret og er velegnet til, at dine forældre læser den op for dig.

Jeg har lavet denne bog, fordi det kan være svært for børn at sætte ord på, hvorfor de frygter at starte i skole. Det er nyt og farligt, og måske bliver man endnu mere nervøs, fordi man ikke er helt sikker på, hvad der forventes af en. Skal man være klog for at starte i skole? Skal man kunne stave i forvejen? Og hvad nu hvis de andre børn ikke kan lide en? Alt det fortæller jeg om i historien om min første skoledag.

Dengang Hr. Skæg startede i skole

Hr. Skæg og rejsen til ordkloden (med CD)

Pris: 199,95 – køb den hos din boghandler eller lige her

Hvis man sætter bogstaver sammen, bliver de til ORD, har jeg fundet ud af. Og det viser sig, at ord er noget af det mest fantastiske, der findes. Alle ting i verden har et ord.

I denne her bog rejser jeg ud til en anden planet. Og selvom den ligger langt væk, er den på mange måder ligesom vores egen verden. Der er blomster og græsstrå og huse og dyr og alle de andre ting, vi kender herhjemmefra. Og så er der fyldt med ord. Men der er én forskel. Alle tingene på Ordkloden har et ord. Men de har også et skilt! Og på skiltet står der, hvad det er. Så hvis man har glemt, hvad en ting hedder, kan man altid læse, hvad det er. Dét er smart. Kom med mig til Ordkloden, og mød skiltemageren og skolelæreren og rimsmeden og alle de andre, der bor der. Undervejs på rejsen kan du lytte til og synge med på alle sangene fra SKÆG MED ORD. Og hvis du har lyst kan du også løse de små ord-opgaver, der er i bogen.

Rejsen til ordkloden

Hr. Skægs ABC (med CD)

Pris: 199,95 – køb den hos din boghandler eller lige her

Her lærer jeg dig om alle bogstaverne i alfabetet. Med bogstaverne kan man stave til sit navn og alle andre ord hele i verden. Med bogstaver kan man simpelthen ALT. Hvert bogstav har sin egen lille historie, og så kan du møde chimpansen Arne der laver chili con carne eller Hr. Hansen den hemmelig helt. Historierne er lavet så du kan synge med på dem og der følger en cd med i bogen.

Hr Skæg ABC

Hr. Skæg tæller

Pris: 129,95 – køb den hos din boghandler eller lige her

For et par år siden lavede jeg et matematikprogram i tv. Men for at kunne lave matematik skal man først kunne tælle – og derfor lavede jeg bogen om at tælle. Med bogen lærer du at tælle med små historier om vilde eller fjollede situationer, hvor du kan hjælpe med at tælle dig frem gennem historien.

Hr skæg tæller

Skæg med matematik (med CD)

Pris: 199,95 – køb den hos din boghandler eller lige her

Her udfoldes en verden med store tal, tid, tegn og former, som du kender det fra mine programmer på Ramasjang. Du kommer på en rejse med mig ind i matematikkens verden, hvor der skal flyves i luftballon, arrangeres fester, dystes i olympiske discipliner – og med bogen følger en cd med ni af mine sange.

Skæg med matematik

Aktiviteter med Hr. Skæg

Aktiviteter med Hr. Skæg er en serie på fire aktivitetshæfter, der på en sjov og lærerig måde hjælper barnet med at blive skoleklar. Kig efter dem hos din boghandler eller i supermarkedet, hvor de nogen gange er på tilbud.

Aktiviteter med Hr. Skæg: Opgaver med tal og bogstaver

Pris: 49,95

Den første aktivitetsbog, jeg vil fortælle dig om, indeholder en masse sjove og lærerige opgaver med tal og bogstaver. Tag fx med mig på bogstavmuseet og med på besøg i Vimmers butik, som er fuld af flotte skilte. Og prøv at tælle alle ingredienserne, når jeg laver spaghetti med kødsovs! Alle de flotte sider i bogen kan farvelægges.

Aktiviteter - opgaver med tal og bogstaver

Aktiviteter med Hr. Skæg: Ordlabyrinter

Pris: 49,95

I ordlabyrinter skal jeg have hjælp med at finde den rigtige vej fra start til slut, for der er alt for mange veje og alt for mange bogstaver i mine labyrinter. Undervejs skal du hjælpe mig med at finde bogstaver, der skal bruges til at lave et ord.

Aktiviteter - ordlabyrinter

Aktiviteter med Hr. Skæg: Tal

Pris: 49,95

Lær tallene fra 1-10 med mig! Bogen er den ideelle start til dig, der skal blive fortrolig med at skrive tallene. Undervejs er de massevis af sjove talopgaver, som du enten kan løse alene eller sammen med en voksen. Mange af de flotte tegninger i bogen kan farvelægges, og det håber jeg, gør det endnu sjovere at lære tallene at kende.

Aktiviteter - tal

Aktiviteter med Hr. Skæg: Bogstaver

Pris: 49,95

Denne, min sidste aktivitetsboge er den ideelle start til dig, der skal blive fortrolig med at skrive bogstaver. Undervejs er der massevis af sjove bogstavopgaver, som du enten kan løse alene eller sammen med en voksen. Mange af de flotte tegninger i bogen kan farvelægges, hvilket jeg håber, gør det endnu sjovere at lære bogstaverne at kende!

Aktiviteter - bogstaver

Hr. Skæg har også lavet en fin, fin plakat til dit værelse!

Pris: 99,95 -> købes hos boghandleren eller lige her

Plakat