Mad og drikke Auberginer med sorte hvidløg af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 9 april 2015 Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi. Andre læste også:Festen er forbi – bogmesse 2014 genoplevetDet kan vi lære af verdens blue zonesHard-Kåre: Tidligere topchef Kåre Schultz i topform. Læs et uddrag af biografien herNår den første kærlighed er den største. Lyset vi mistede af Jill Santopolo195 søfolks skæbne under krigen fortælles i ny bogLæs i Jeffrey Archers storslåede slægtsroman Hvor der er viljeFinurlig og humoristisk historie om at finde sin egen stemme. Smuglæs i MinimundUdsigt til øretæver Indlægsnavigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi.
Andre læste også: