Mad og drikke Auberginer med sorte hvidløg af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 9 April 2015 Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi. Andre læste også:Jeg overvejer at gøre det forbi er en hæsblæsende psykologisk thriller, som sidder i dig, længe efter sidste side er vendtDansk debutroman om en voldsom opvækst. Smuglæs i Min familieTidligere overlæge tordner mod djøfiseringen af sundhedsvæsenetFå den lækre opskrift på barndomsfavoritten kakaosnitter med mascarponecreme fra mummum – søde favoritter lige her!Hahnemanns sommermad: Marineret laks med spidskålssalatEn litterær flyvetur over Danmark – den danske hjemstavnslitteraturFejring af en fødselar og jubilar: Peter Poulsen, 75 årDe bedste ABC’er – kendte klassikere og nye favoritter Post navigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi.
Andre læste også: