Mad og drikke Auberginer med sorte hvidløg af Yotam Ottolenghi by Lindhardt og Ringhof 9 April 2015 Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi. Andre læste også:Valget: Sarah Engells playlisteSarah Engell: “Jeg har fået smag for den psykologiske gyser”Årets krimier 2021. Hvor mange har du læst? Få det store overblikLydbøger er et hit – og lige nu er der masser af nye krimier at lytte tilDet er for børn: Højtlæsning på YouTubeEnkel, men episk opskrift fra Ottolenghi. Sesampaneret feta med sort lime og honningsirupSmuglæs i gribende værk om bombningen af Dresden 1945Manu Sareen: Iqbal Farooq er mit bud på Olsen-Banden Post navigation Previous Post Previous Post Next Post Next Post
Man forelsker sig nemt i auberginer på grund af deres aromatiske smag. Når man så samtidig spicer retten op med sorte hvidløg, så opstår der en særlig magi.
Andre læste også: