Børnebøger Børnebøger 6-9 år Carlsen Fagbøger til børn Viden

Den store bog om træer og bier bringer dit barn tættere på naturen

Den store bog om bier, Den store bog om træer

Vil du gerne have, at dit barn får et tættere forhold til naturen? Styrk dit barns forståelse af vores natur og dyreliv med de to sjove og uundværlige bøger Den store bog om træer og bier.

Vi er blevet vilde med vildnis, vind i håret og vandreture, der sætter sig i bentøjet. Pandemien har sparket godt gang i danskernes naturglæde, og vi har fundet ud af, at det at tage ud i det blå sagtens kan hamle op med skærmen derhjemme.

LÆS OGSÅ: Kom ud! 7 gode aktiviteter du kan lave med dit barn i naturen

Vil du gerne bevare og stimulere dit barns lyst til at gå på opdagelse i naturen, så er de to nye bøger Den store bog om træer og Den store bog om bier et must. Bøgerne er nemlig en god ven, når det kommer til at styrke barnets ordforråd og forståelse for træernes og biernes eventyrlige verden.

Forstå naturen, så den ikke forsvinder

Forståelse for og tid i naturen er en suveræn investering i børnenes såvel som naturens velvære. De gode oplevelser i og med naturen sikrer nemlig, at børn får et forhold til naturen og de processer, som gør naturen levende, og i sidste ende bidrager det til, at de også får et ønske om at passe godt på den.

LÆS OGSÅ: Tag børnene med på opdagelse i naturen

Den store bog om træer og bier rummer farverige illustrationer og en let og humoristisk tekst, som kan samle hele familien i mange timer. Og så er netop disse bøger et eminent middel til at børn får en forbindelse til naturen, så den ikke forsvinder.

Gå på opdagelse i en eventyrlig verden

De smukt illustrerede bøger bringer dig og dit barn helt tæt på skovens trækroner og den summende bi. Find ud af, hvor stort det største træ i verden er, hvor gamle træer kan blive og hvem der har overlevet at blive stukket af 2.443 bier.

Bøgerne gennemgår også træernes rolle i forskellige kulturer, religioner og i historien, hvilket alt sammen styrker dit barns nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse i naturen. Biernes historie rækker helt tilbage til dinosaurernes tidsalder, og i Den store bog om bier bliver man klogere på den lille summer med stor betydning, dens anatomi og hvordan honning bliver til.

LÆS OGSÅ: Velkommen til Danmarks vilde og vidunderlige natur

Naturen er fuld af mysterier, små og spændende processer, der har en kæmpe betydning for vores verden og masser af sjove facts, som sætter gang i lattermusklen. Naturen er sjov og spændende, og Den store bog om træer og Den store bog om bier er en god investering for dig, der gerne vil gøre dit barn nysgerrig på naturens små og store mirakler.


Den store bog om træer

Den store bog om træer

Hvordan vokser et træ? Hvilke dyr lever i det? Hvor stort er det største træ, og hvor gammelt er det ældste træ?

Kom helt tæt på træernes eventyrlige verden i denne flotte illustrerede bog for børn og voksne.

I bogen lærer du, hvilken rolle træer har spillet i forskellige kulturer og religioner og i historien. Mød geniale trækonstruktioner, spektakulære træhuse og flotte træbåde.

Fra ca. 7 år

Du kan købe Den store bog om træer online eller i din nærmeste boghandel


Den store bog om bier

Den store bog om bier

Hvordan taler honningbierne med hinanden? Hvor længe har de eksisteret? Og hvem overlevede at blive stukket af 2.443 bier?

Tag på opdagelse i biernes eventyrlige verden med denne smukt illustrerede bog for børn og voksne.

Bogen går igennem biernes historie fra dinosaurernes tid til deres nuværende situation og giver indblik i den rolle, honningbien har spillet i vores økosystem gennem tiden.

En øjenåbner for dette tilsyneladende lille, men ekstremt vigtige hjørne af dyreriget.

Fra ca. 7 år

Du kan købe Den store bog om bier online eller i din nærmeste boghandel